Jezelf zien

 • Auteur
  Berichten
 • Nicky217Nicky217
  Deelnemer

  Weet iemand wat de volgende droom kan betekenen?

  Ik loop op het station ineens valt alles stil. Het is een soort hack. We worden verdeeld in 3 groepen en proberen te “overleven”…. Ineens zie ik iemand die gescheiden word van de groep en als een soort zombie door een muur/spiegel loopt… Iemand roept dat ik dat ben, ik kijk naar mezelf en zie aan de kleren dat ik het ben… Ik draai 90graden en loop nog eens door een raam/spiegel, ik probeer te roepen naar mezelf maar er komt geen geluid… Ik besef me dat ik droom en schrik wakker… In mijn droom dacht ik dat ik een film aant kijken was en toen in slaap ben gevalken.

  Ik heb zelden zo’n heldere droom gehad.

  Nicky217Nicky217
  Deelnemer

  Ook droomde ik dat ik een bak met eten (patat) had die ik verdeelde over de drie groepen mensen.

  EsmeEsme
  Moderator

  Nicky, een hele bewuste droom. Het station staat symbool voor beweging en bezig zijn. Geen dag is bij jou hetzelfde. De hack staat voor chaos creëren. Maar hier ben je helemaal niet echt gevoelig over. Een voorbeeld; Als je bijvoorbeeld in een ruzie terecht komt, kun je heel goed weren. De zombie is een transformatie. Hier word je net als de ontvoerders als een monster. De spiegel of raam staat voor zelfreflectie. Je vind het lastig als je niet gehoord wordt. Je laat graag je mening horen. De patat staat voor het graag delen van informatie. Patat staat symbool voor geestelijke voeding. Weer die drie groepen. Dat is de 3 eenheid, die je in balans houdt. Ik ben benieuwd of je je hierin herkend.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">