Intimiderende zwerver

 • Auteur
  Berichten
 • Mila
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik een rij inging voor een pretpark of achtbaan (kon ik niet goed zien) voordat ik de rij inging stond er een zwerver met een scheerapparaat. De rij was eigenlijk een hele wandeling en uiteindelijk kwam ik niet uit bij een achtbaan of pretpark. Maar wel weer op de terug weg en toen zag ik de zwerver weer dus ik keek en hij zei ja ik zag je net ook al waarom kijk je? En hij kwam heel dreigend en intimiderend op mij af. Ik was bang dat hij mij zou aanranden o.i.d. Ik probeerde te doen alsof ik niet bang was en sympathie voor hem had en zei ‘ooh je hebt helemaal bloed op je wang door het scheren’ hij keek argwanend. Maar ik probeerde hem te sussen zodat hij weg ging. Uiteindelijk ging hij wel weg.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De pretpark, achtbaan is de ontspanning en ups en downs in het leven. Je dacht dat je in de goede rij stond, maar het was een illusie. De rij is als een labyrint. Je maakt de situatie ingewikkelder dan deze werkelijk is. Het kan te maken hebben dat je wel eens inschattingsfouten maakt en kun je weer opnieuw beginnen. Eigenlijk ben jij hier de zwerver. Het gaat hier om besluiteloosheid en verwarring. Het scheerapparaat zie je als een wapen. Het lijkt alsof je negativiteit groter maakt dan het werkelijk is.

  Mila
  Gast

  Bedankt voor de uitleg!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">