Intiem met vriendin

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Papillon
  Gast

  Ik (vrouw, 30) heb al vaker gedroomd over vrijen met een (dezelfde) vriendin van mij.

  Ik snap niet waarom zij het is in deze droom. Ik vind haar qua uiterlijk in het echte leven niet bijzonder aantrekkelijk (niet bovengemiddeld). Ik heb gelezen dat zulke dromen kunnen betekenen dat je die persoon of haar karaktereigenschappen heel erg waardeert, maar dat is ook niet perse zo (ik heb vriendschappen waar dat meer van sprake is). We gaan sinds 3 jaar met elkaar om en er is nog geen sprake van hele hechte vriendschap (waar ik wel naar streef).

  Tot nu toe heb ik alleen hetero-relaties gehad. Met mijn huidige vriend ben ik bijna 10 jaar samen en gelukkig en tevreden. Ik zou niet zeggen dat ik me nooit zou kunnen voorstellen met een vrouw intiem te zijn, maar ik heb geen verlangens naar of ervaring met intimiteit met een vrouw. Ik vind deze droom wel heel fijn en het is zelfs zo dat ik blij ben als hij weer voorbij kom.

  Ik kan geen andere betekenis vinden over deze droom en omdat die steeds terugkeert ben ik erg benieuwd of hier nog andere dingen achter schuilen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">