intense nachtmerrie

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • melis
  Gast

  Ik vraag me al de hele ochtend af wat deze droom betekend. Het was vaag, maar ook heel intens en levens echt. Er gebeurde veel dingen die ik allemaal niet kan verklaren.

  De droom begon rustig met een bbq met vrienden. Tijdens deze bbq werd een van mijn vrienden neer geschoten door een dader die niemand heeft gezien. De vriend van mij wou niet vechten voor zijn leven. Hij had genoeg meegemaakt en zelf al genoeg mensen verloren waardoor hij geen zin meer had om te vechten.

  Met de wond door zijn borst begon hij vrolijk rondjes te dansen en flink te drinken op deze bbq tot dat hij toch overleed.

  Samen met de rest van de vrienden zijn we naar zijn werk gegaan om daar te gaan melden dat hij was overleden en dat ze vervanging moesten zoeken. De winkel waar hij werkt was volledig verlaten. Geen bezoeker of personeel te bekennen. We hebben toen maar besloten om volledig zelfstandig de winkel te gaan draaien.

  Na dat die dag was afgelopen was het tijd om naar de begrafenis te gaan. Dit was erg intens en emotioneel in het begin, maar draaide uit op een enorm dans feest.

  Wat dit allemaal betekend? Ik heb werkelijk geen idee.

  Ebeline
  Gast

  In de Surinaamse cultuur word er ook soort van feestje gehouden als iemand overlijd.

  Overlijden is nl ook een bijzondere gelegenheid dat de persoon weer terugkeert naar waar het oorspronkelijk vandaan is gekomen.
  Het leven hier op aarde is voor de ziel een leerschool. Ierdereen die hier op aarde komt krijgt zo zijn eigen tas met schoolboeken mee waar die zijn lessen uit moet leren.
  Als je stage / loopbaan hier op aarde volbracht is. Zie het als examen dan ben je geslaagd en shift je door naar de volgende klas. De lessen zijn geleerd, je hebt je taken met succes volbracht wat je hier op aarde te doen stond. Alle reden om een feestje te vieren.

  En sommige mensen die zijn allang blij als ze mogen overslaan omdat de lessen en takenpakket een behoorlijke uitdaging voor ze is.
  Geen zin meer in het leven en die zijn daarom erg blij als ze uit het leven kunnen stappen.

  Ebeline
  Gast

  Oh wil er ook bij zeggen dat bbq staat voor vrij en onbezorgd, soepele regels.

  Verlaten winkel. Zelfstandig de winkel draaien laat toch zien dat je je verantwoordelijk voelt voor de maatschappij en om die reden met de rest van de club actie onderneemt.

  Dus ik denk dat de droom ook in het teken staat van doorpakken ipv niet serieus, spelenderwijs door het leven gaan

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">