intense nachtmerrie

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • melismelis
  Gast

  Ik vraag me al de hele ochtend af wat deze droom betekend. Het was vaag, maar ook heel intens en levens echt. Er gebeurde veel dingen die ik allemaal niet kan verklaren.

  De droom begon rustig met een bbq met vrienden. Tijdens deze bbq werd een van mijn vrienden neer geschoten door een dader die niemand heeft gezien. De vriend van mij wou niet vechten voor zijn leven. Hij had genoeg meegemaakt en zelf al genoeg mensen verloren waardoor hij geen zin meer had om te vechten.

  Met de wond door zijn borst begon hij vrolijk rondjes te dansen en flink te drinken op deze bbq tot dat hij toch overleed.

  Samen met de rest van de vrienden zijn we naar zijn werk gegaan om daar te gaan melden dat hij was overleden en dat ze vervanging moesten zoeken. De winkel waar hij werkt was volledig verlaten. Geen bezoeker of personeel te bekennen. We hebben toen maar besloten om volledig zelfstandig de winkel te gaan draaien.

  Na dat die dag was afgelopen was het tijd om naar de begrafenis te gaan. Dit was erg intens en emotioneel in het begin, maar draaide uit op een enorm dans feest.

  Wat dit allemaal betekend? Ik heb werkelijk geen idee.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">