intense gevoelens/energie tussen mij en een bloedmooie vrouwelijke demoon

 • Auteur
  Berichten
 • jongenzondernaam
  Deelnemer

  Hallo,

  ik had dit eigenlijk beter kunnen typen toen ik net wakker werd, maar goed. Ik zou graag een algemene verklaring willen voor het volgende wat er is gebeurd

  Ik droomde vannacht dat ik ergens op een plek was. De plek werd niet geaccentueerd in mijn droom, dus daarom voor mij irrelevant. En zou graag meer uitleg willen wat de droom inhoudt.

  Ik voelde in mijn droom intense gevoelens voor haar (liefde wil ik het niet noemen) maar het was zo sterk en puur. Ook al wist ik in mijn droom dondersgoed dat het een vrouwelijke demoon was en geen engel. Zij zei niks in mijn droom..maar ik voelde dat de spanning/gevoelens/energie bij haar ook heel intens was. Het was hoe cliché het ook klinkt alsof wij voor elkaar bestemd waren. Zij was bloedmooi..en wij kwamen nader tot elkaar (zij kwam naar mij toe met een onschuldig pure lach) en zoenden intens.

  Ken je dat onderbuikgevoel dat er iets mis is samen in een cocktail met 500Liter adrenaline? Zo voelde elke stap die wij nader tot elkaar zetten. Ik wist dat het fout was. Maar ik had zulke intense gevoelens voor haar en zij voor mij.

  Laatste wat ik mij kan herinneren is dat wij samen wegliepen alsof wij door de kracht die wij samen hadden de wereld aankonden.

  F.Y.I

  ze zag er niet uit als een demoon, maar mijn onderbuik gevoel wist dat het wel zo was.

  Meer kan ik helaas niet van de droom herinneren. Het enige wat zeker is, is dat ik zoiets nog nooit heb gedroomd of durfde te dromen.

  jongenzondernaam
  Deelnemer

  Ik kan schijnbaar mijn bericht niet bijwerken, dus dan maar zo.

  De vrouwelijke demoon was/is een succubus. Maar ik had het gevoel dat ze van zowel mijn sterke fisieke als mentale kracht afwist en eerder samen wilde ‘overheersen’, dan mij onder de duim probeerde te krijgen. Een of ander bondgenoot als het ware.. terwijl het meestel verleiden en dan aanzetten tot is, dus ik vind dit erg merkwaardig.

  Anoniem
  Gast

  Ben geen expert maar je voelt je precies zwaar aangetrokken tot het slechte. In je droom weet je dat het fout is. Kan je dit misschien inverband leggen met het echte, iets in je leven dat heel goed voelt en juist en deze droom je een teken geeft dat het slecht is, een waarschuwing dat je alert moet zijn en niet verleid moet worden door de schijn van iets of iemand.

  Hopelijk is dit een beetje nuttig

  Mvg

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">