Instorten brug met auto’s

 • Auteur
  Berichten
 • Romy
  Gast

  Ik droomde over dat ik voor een grote brug stond, eentje zoals ze golden gate Bridge. De hele brug stond vol auto’s, het was een file En alles stond stil. Er kwam een mega groot schip aan, die hoger was dan het wegdek van de brug. Doordat alle auto’s stil stonden kon de brug niet open, sommige mensen aan het begin van de brug renden uit hun auto en ik schreeuwde dat ze door moesten lopen zodat mensen verder weg op de brug ook eraf konden. Het was te laat, het schip ramde tegen de brug. Daarna was het schip verdwenen. Toen ik keek vanaf de kant, zag ik de brug doormidden instorten en tientallen auto’s met waarschijnlijk nog mensen erin in het water vallen. Ik was in shock en huilde, het was een naar gezicht om die auto’s in het water te zien storten en zinken onder water. Er stond een man naast me die zei dat die de auto’s geteld had en er zo’n twee duizend mensen overleden (verdronken) waren. Naast de brug was een (Olympische?) wedstrijd bezig en er werd een volgens mij gouden medaille gewonnen. Ik werd kwaad en huilend zei ik “wat is zo’n medaille nou waard als er tweeduizend mensen zijn overleden!”.
  Ik zou heel graag willen weten wat dit kan betekenen! Alvast bedankt.

  Ebeline
  Gast

  Brug/ water : emotionele verandering.

  File: Vastlopen in je leven. Zingeving.
  Deze droom kan ook optreden vanwege de neiging om zich te vaak aan te passen aan uiterlijke sociale trends en overtuigingen.

  Het olympische spelen/ gouden medaille:

  Het gevoel hebben dat het leven een competitie is. Prestatie gericht zijn/ prestatie drang

  De auto’s die zinken oftewel een ramp suggereert dat je de richting die jij in je leven wilt opgaan ,verstoord word.

  Ik heb het idee dat je gewoon je eigen leven wil leiden en helemaal geen zin hebt om in een maatschappelijk hokje gestopt te worden waar het alleen maar om status en prestatie draait.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">