inslapen

 • Auteur
  Berichten
 • Zoë
  Gast

  ik droomde vanacht dat ik mijn hond moest laten inslapen. in mijn droom had ze last van dr rug terwijl ze in het echt kern gezond is. in me droom barste ik in tranen uit en viel op me knieen bij me moeder en ze zij dat ik duidelijker moest zijn. ik vertelde haar dat ik Yindi (mijn hond bij me vader me ouders zij gescheiden) moest laten in slapen. ik moest daarvoor eerst aan mensen vragen waar me moeder was en moest een soort van houten lader op. ik kendr die mensen niet. weet iemand wat deze droom betekend?

  Esme
  Moderator

  Een rug symboliseert stabiliteit. De rug van de hond is niet stevig en dat slaat eigenlijk op jou. Sommige dingen in het leven zijn voor jou wat te zwaar. Het inslapen betekent, opgeven. Soms moet je rustiger aan doen met je kunnen of aangeven aan mensen (ook aan mensen die je niet goed kent), wanneer je iets moeilijk vindt. De houten ladder gaat over je carrière zoals school en innerlijke groei. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">