Inbrekers, maar krijg mijn vriend niet wakker

 • Auteur
  Berichten
 • Bloempje1986
  Gast

  Ik heb gedroomd over inbrekers.. het waren er 2…. ze hebben de tv aanstaan en ik hoorde er 1 praten, dat was een man… de andere weet ik helaas niet die bleef stil beneden, als ik mijn vriend probeer wakker te maken, komt de man naar boven, ik word enorm bang en probeer mijn vriend steeds ruwer wakker te maken…. hij wordt eventjes wakker wil over me heen uit bed komen om te gaan kijken, maar valt dan vervolgens bovenop mij (en slaapt weer) ik word helemaal gek van angst, ook omdat ik nergens meer heenkan, tot de man boven op de overloop aan onze kamerdeuropening staat en schiet dan zelf wakker… (wat me in de droom wel duidelijk werd is dat ze niet de intentie hadden te stelen)
  Ik ben nu dus net, zeiknat van het zweten, wakker geschoten en de droom leek zo echt dat ik alsnog met een bonzend hart voorzichtig naar beneden ga…maar helemaal niets te zien uiteraard… en ik kan nu alleen maar denken waarom kreeg ik mijn vriend niet wakker? Wat moeten ze in ons huis als ze niets meenemen? Waarom valt mijn vriend op me zodat ik niets meer kan? En waarom leek die droom zo realistisch dat ik alsnog met een bonzend hart naar beneden loop?

  Iemand die mij kan helpen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een inbreker symboliseert dat er zaken zijn die te dicht bij je komt. Je probeert het je vriend duidelijk te maken, maar hij reageert daar niet zo op. Waarschijnlijk vindt hij het als van een mug een olifant maken. Je hebt er toch last van en kun je het niet loslaten. Je hebt het gevoel dat je gevoel van eigenwaarde wordt gestolen.

  Bloempje1986
  Gast

  Hmmm dat kan inderdaad kloppen… hij is wat nuchterder over bepaalde dingen en ik maak me super druk… zou ik me minder druk moeten maken dan net als hij? Pffft het is so ingewikkeld allemaal in het leven… thnx in ieder geval voor je uitleg!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">