Inbreker in mijn huis bleek mijzelf te zijn?!

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Linda
  Gast

  Mijn nachtmerrie;
  Ik werd wakker, hoorde iets naast mij in de woonkamer.
  Ik deed mijn oordopjes uit en verstijfde.
  Ik hoorde iets rommelen en dacht dat er iemand in de woonkamer was. De angst golfde door heel mijn lichaam. Ik kon niet meer bewegen.

  Ik deed daarna mijn slaapmasker ook af en zag ineens iemand bij de opening van mijn slaapkamer staan, naar mij kijken. Ik was zo intens moe dat ik weer mijn ogen dichtdeed.

  Maar dacht nee moet wakker blijven er is iemand. Ik keek weer en zag weer iemand naar mij kijken. Toen zag ik ineens alleen nog zwart. Ik checkte mijn hoofd, ja mijn slaapmasker zat op mijn hoofd en niet op mijn ogen. Mijn oordopjes in beide handen. Ik deed mijn ogen wijd open maar alles was zwart. Ik schopte met mijn benen dacht nee nee. Ik dacht ex heeft opdracht gegeven mij te vermoorden. Ik moest zachtjes huilen.

  Toen lag ik weer stil probeerde weer te kijken, was heel vermoeiend. Toen hoorde ik weer geluiden in de woonkamer. En dacht nee het is zomer periode die denken dat er niemand thuis is, ik moet uit bed die inbrekers wegjagen. Dus ik stapte uit bed, richting de deur. Toen stond ineens iemand (ikzelf?) In mijn eigen kleding voor mijn neus, pakte mijn armen beet en zei; Hoer! Hoerenloper!
  Toen schrok ik echt wakker. Het was mega realistisch maar was dus een droom. Wat zou dit kunnen betekenen? Normaal als ik erg nodig moet plassen droom ik erg maar dat moest ik niet.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">