Inbreker

 • Auteur
  Berichten
 • Michelle
  Gast

  Een half uur geleden schrok ik wakker door een nachtmerrie. Deze was zo intens dat ik graag zou willen weten wat het betekend.

  Ik zat met 2 kennissen op de bank thuis en mijn vriend was er ook bij. Plotseling horen we iemand aan de deur. Deze persoon wilde inbreken. Het was een grote en donkere man. Wij hebben de rolluiken overal dichtgemaakt (plotseling hadden we ook rolluiken bij de voordeur) de man tilt de rolluiken op en gaat verder met inbreken inmiddels zijn de twee kennissen verdwenen.

  Ik bel 112 en houd een schoen in de hand om me straks te kunnen verdedigen.
  Op het moment dat de inbreker zou moeten binnenkomen komt er opeens een politieagente die niet zo goed kan spreken omdat ze net een mondoperatie had gehad en zegt dat de inbreker gevlucht is.

  Daarna kom ik op een lange winkelstraat terecht met diezelfde politieagente. Daar is een hele bende aan het inbreken. Er zijn veel mensen en vervolgens gaan die mensen er ook op af.

  Ik sta in een kledingwinkel en lopen daar opeens die inbrekers in. Ze blijken mentaal gestoord te zijn waarvan eentje onder te tafel kruipt richtibg mij. Ik heb een mok in de hand met zwarte schijven erin en gooi deze op het hoofd van de inbreker. Waarna deze nog gestoorder wordt en mij achterna gaat.

  Ik werd vervolgens wakker en de tijd stond op 06:46

  Daarna heb ik mijn vriend gevraagd of die mee naar het toilet kon lopen omdat ik zo van angst verstijfd was.

  Ik ben er zo erg van geschrokken dat ik meteen dit forum heb opgezocht.
  Onze klok staat nog op zomertijd daarom is het nu wat vroeger dan de tijd die ik zag.

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen hiermee. Het leek zo belangrijk te zijn.

  Esme
  Moderator

  De inbreker is een dief van jezelf. Het zijn angsten, emoties, pijn, verdriet en/of obstakels die je niet kunt overwinnen. De rolluiken staan voor bescherming. Je trekt voor anderen een muurtje om je heen, want je wilt niet dat ze dicht bij je gevoelens komen. Daarom zijn de 2 kennissen ineens weg. Een bank staat voor uitrusten. 112 staat voor noodoproep en hulp vragen. De politieagente staat voor miscommunicatie. Pas als het eigenlijk te laat is vraag je om hulp. Je bent dan al over je grenzen gegaan. Daar kun je op den duur gestoord van raken.

  Michelle
  Gast

  Dankjewel Esme.
  Ik ga hier zeker iets mee doen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">