Inbreken, pop in huis plaatsen

 • Auteur
  Berichten
 • Veer
  Gast

  Hai,
  Heel graag zou ik een uitleg willen hebben over mijn droom van afgelopen nacht, vaak kan ik mijn dromen wel enigszins verklaren ook met behulp van deze website maar deze droom en de combinatie van droom symbolen niet zo.
  Ik droomde dat ik samen met iemand(ik weet niet wie)in iemand zijn huis ging inbreken. De mensen die daar woonden waren niet thuis en wij konden zo naar binnen want de deur was niet op slot. Het was niet onze intentie om iets te stelen maar wij plaatsten een pop in het huis zodat als de mensen terug thuis zouden komen zij zouden schrikken en zich af zouden vragen hoe de pop daar kwam. De mensen van het huis kwamen terug toen ik daar nog was maar zij hadden niet in de gaten dat ik daar niet hoorde te zijn.

  Esme
  Moderator

  In een huis inbreken betekent dat je jij of iemand anders je privacy schendt of zich bemoeit met zaken waar je geen zin in hebt. Een pop in je droom symboliseert, normaal gesproken, voor kinderlijke onschuld en plezier. Maar deze pop moet eng zijn en houdt dit in, dat je angsten uit je kindertijd, nog steeds bij je dragen. De nacht staat voor het onbekende. Het huis staat voor vertrouwen en thuis voelen. Anderen zien niet, dat je voor bepaalde zaken, je nog onzeker bent. ‘k Hoop dat je hier wat aan hebt.

  Veer
  Gast

  Dankjewel voor de uitleg. Ik ga er even over nadenken

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">