Inbraak/ stalker

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Sarii.
 • Auteur
  Berichten
 • Sarii
  Gast

  Ik heb vannacht een heel gedetailleerde droom gehad. Het heeft me helemaal in paniek gelaten. Het ging over de grote lijn als volgt.

  Ik slaap in mijn appartement (andere indeling. Kamergenoot de kamer langs me).

  Opeens wordt ik wakker. Maar niets van electriciteit werkt (geen licht, geen opladers, …). Het is nacht en dus donker.
  Ik zie verschoven meubels, sommige missend, er is vuil bijeen geveegd…
  Ingebroken.
  Ik maak mijn huisgenoot wakker. We bellen de eigenaar/huurbaas. Die komt checkt alles even. En zal morgen wel iets komen doen. Hij vertrekt terug.

  Ik moet gaan slapen. Maar voel iets fout zitten/ bekeken en onveilig. Ik controleer de laptop. Bedenk “hoe zijn ze binnen gekomen??” En begin alles te controleren met mijn gsm licht.

  Handschoenen plank: huisgenoot ondertussen wakker van mijn paniek en aan het bijlichten. Ik voel tussen handschoenen. Handschoen grijpt terug. Ik trek laag na laag handschoen van de hand af. Die komt uit een gat in de muur.

  Wij spurten naar de buren. Rammen deur in en grijpen een gast met handschoenen. Die schaapachtig naar ons zit te kijken. Bellen de politie.

  Halfwakker.

  En dan nog iets van kruipgaten in de muur verstopt achter de boekenkast.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">