in hoog zakengebouw kijkend op meer

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Ik was met meerdere mensen aan het kijken van een hoogte in een zakengebouw in centrum van new york en keek naar beneden.

  Om het gebouw heen lag er met een mooi gevormde met bogen een groot meer in de rondte er omheen; het meer was mosgroen en kalm water.

  Toen dacht ik, heel prettig voor de werkende mensen hier dat ze in de pauze, wat om het meer kunnen wandelen.

  Toen zag ik ineens een hele super grote zwarte vis erin zwemmen en nog andere zeer grote dieren, die zwart waren in het meer en vertelde het aan die anderen.

  Esme
  Moderator

  Je hebt overzicht over je doen en laten. Het zakengebouw staat voor kracht en overwicht. Het zou een fallus symbool kunnen voorstellen. In het zakengebouw wordt geld verdiend. Geld is energie. Een boog staat voor een overgangsfase. Het mos staat voor zachtheid en moederliefde (moederdag). Het kalme water is rustig vaarwater. Pauze is tot rust komen en wandelen energie opdoen. Vissen staan symbool voor vruchtbaarheid en liefde. Dat die zwart is kan te maken hebben met het onbewuste. Goede berichten worden doorgegeven.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">