In de war

 • Auteur
  Berichten
 • Jadea
  Gast

  In mijn droom ontmoette ik een bekend persoon en we hadden het heel gezellig met elkaar maar toen was het al laat aan het worden dus we gingen beide naar onze verblijf toe. Ik zei van zullen we nummers uitwisselen. En ik kreeg het gevoel dat hij mij niet wou. Uiteindelijk gaf ik mijn nummer en ik checkte nog 10 keer na of het wel het juiste nummer was. Het klopte toen dacht ik. Daarna heb ik niets meer van hem gehoord en ik dacht dus dat mijn vermoedens klopte, hij wilde mij dus blijkbaar niet. In de tussentijd ontmoette ik iemand anders, een scharrel van mij. Ik was samen met hem en had het heel gezellig. Toen in ene kwam die andere en zag ons samen plezier hebben. Ik ging naar hem toe en hij was overduidelijk niet blij. Hij zei dingen zoals waarom ben je met hem. Ik zei toen ik heb nooit meer wat van jou gehoord en in de tussentijd ontmoette ik hem, ik dacht dat jij mij niet zag zitten. Hij vertelde mij dat het nummer niet werkte. We keken beide naar het nummer en het was inderdaad verkeerd. Maar aangezien hij mij nou al zag met die ander, wilde hij mij niet meer hebben. Dus kon het niets meer worden volgens hem ookal wilde hij het wel. Hij wilde geen tweede keus zijn.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het telefoonnummer staat voor communicatie. Soms lopen dingen mis in je leven door onbegrip. Je verlangt naar liefde en genegenheid voor een langere termijn. Scharrels zijn tijdelijk en het afscheid doet vaak pijn. Je verlangt ook naar waardering van jongens.

  Jadea
  Gast

  Dankje! Dat is precies waar ik nu door heen ga. Dus het klinkt bekend allemaal.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">