In de wacht rij op Geldkantoor?

 • Auteur
  Berichten
 • Silvy
  Gast

  Goedemorgen allemaal… misschien kunnen jullie hier meer mee, als objectief kijker.
  Vorige week droomde ik over dezelfde man (wij hebben een goede band samen), dat hij de burgemeester was van de stad waar ik woon ????
  De droom van vannacht ging als volgt:
  In zat op een ? Geld/Goud? wisselkantoor, op stoeltje twee van een rij van vijf. Het was zo’n rek van 10 oranje stoeltjes, hard plastic kuip, waarvan de rugleuningen vlakbij elkaar zitten. Ik zat met mijn rug naar de loketten. De deur was naast de drie loketten, en er was een groter loket haaks op die drie. Mijn vriend zat achter het derde loket, naast hem een rare jonge vent, behoorlijk aanwezig en irritant. Het was druk, er stonden ook mensen. Ik realiseerde mij dat ik niet zeker wist of ik voor zijn loket zou uitkomen, en hoopte dat ik niet bij dat rare joch uit zou komen. Toen ik omkeek, keken mijn vriend en ik elkaar even kort aan. Toen draaide de vrouw die achter mij zat, haar gezicht om. Ze was heel ‘lelijk’, in uitstraling, demonisch bijna, en blies heel veel donkere rook uit. Haar ogen puilden uit. De vrouw naast haar, haar moeder? keek zonder emotie toe. Ik probeerde de rook uit mijn gezicht te houden, en wilde weg. Toen realiseerde ik mij dat ik daar met mijn bovenlijf naakt zat, ik kon zo niet opstaan….
  De deur stond al die tijd half open.

  Dat was m. Veel details waar ik over nadenk, want als ik droom, weet ik meestal wel de grote lijn(en), maar details minder.

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">