Ik werd neergeschoten

 • Auteur
  Berichten
 • Salem
  Gast

  Geachte lezer,

  Ik vroeg mij af of u mij kon helpen met het verklaren van mijn droom van vannacht.
  Ik droomde dat ik ergens was (hoe of wat weet ik niet meer goed) en ik was met iemand, of met meerdere mensen, dit weer ik ook niet meer, maar we waren bang voor iemand die ons achterna zat. Vervolgens werd ik geraakt door een kogel, en ik had één wond/kogelgat op/in mijn buik en drie wonden/kogelgaten op/in mijn rug. Het bloedde even, maar al snel was alleen de wond nog bloederig en was de rest van mijn lichaam brandschoon. Ik ging liggen, maar dat kon eerst niet omdat die wonden ontzettend pijn deden, maar opeens kon ik wel doorgaan, en ik ging een ander zelfs helpen op een gegeven moment (waarmee weet ik ook niet meer). Toen ging het ineens wat beter met mij, maar ik had nog wel open wonden, maar ik had er vrede mee, ik vond het stiekem wel cool dat het littekens zouden worden.
  Toen ik wakker werd, had ik letterlijk het idee dat ik echt littekens had, pas toen ik opstond uit bed besefte ik me dat het een droom was, zo levendig was de droom. Ik heb sterke vraagtekens bij deze droom, dus ik hoop dat u mij zou kunnen helpen.

  Nog een hele fijne dag,
  (En als u mijn kunt helpen) Alvast bedankt!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Achtervolging symboliseert wegrennen voor angsten. Schieten en kogels afvuren staat voor kritiek uiten of een vragenvuur krijgen. De plek is waar de heiligbeenchakra geraakt is. In de link lees je meer: https://www.stamcel.org/html/chakra2.htm. De pijn die je ervaart is geestelijke pijn. De littekens zijn de eerdere wonden die je hebt opgelopen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">