ik had een nheel schrift vol geschreven met allerlei aantekeningen

 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Ik ging naar een openbare soort alternatieve bijeenkomst, maar het bleek toch te duur te zijn en had een schrift bij me met veel aantekeningen, die ik had gemaakt, over alternatieve dingen.

  Toen liet ik het op 1 van de drie tafeltjes in het middelste tafeltje liggen en toen ik het weer wilde ophalen, bleek een bekende yogaleraar van me van vroeger dit met interesse te lezen, vond ik wel interessant.
  Toen dorst ik het niet terug te vragen en wachtte, tot ineens m’n schrift met aantekeningen en de tafeltjes in het water lagen.

  Toen bleek dat links van me ene andere mijnheer het schrift, wat intussen wat los gebladerd en gerommeld eruitzag, het op zij n rechterschouder had en kon ik het weer terugpakken.

  Omdat het binnen het terrein te duur was, wilde ik er weer uit proberen te komen en kwam ineens aan de buitenkant van het binnenterrein en dat was rondom het terrein, een soort smalle lange doorlopende gang aan de buitenkant en dit was afgezet met prikkeldraad, zodat je er niet weg kon..

  Toen ineens kwam er een paar duitse herders met een gang mij n richting oprennen, om door de buitenste gang ring te hollen en ik schrok, maar was niet echt bang en bleef stilstaan, tot ze langs me waren.

  Maar toen kwam er een hele grote roedel herdershonden aanstormen, keihard rennende, was wel ene beetje bang maar ze deden niets en erna zqag ik een aardige mijnheer 1 van de herders eten geven, lachend en met plezier, veel eten.

  Esme
  Moderator

  De bijeenkomst is kennis opdoen t.b.v. spiritualiteit. Het is een masterclass, want niet alles kun je nog bevatten. De aantekeningen zijn punten waar je je nog op mag concentreren. Het is geen makkelijke stof. De yogalerares manifesteert zich symbolisch als leermeester. Eigenlijk ben je je eigen leermeester. Het is aan jou om alles goed te begrijpen en vragen die je kunt stellen voor verduidelijking. Het schriftje wordt aangetast door water, dus er zijn vele emoties die je raken. Dit komt omdat je jezelf gaat leren kennen. Accepteren van je emoties is hier de sleutel.

  Het terrein wat te duur is, zijn de spirituele zaken die je niet begrijpt en nog een onbewust gedeelte is. Het is taal voor ingewijden. Het prikkeldraad hou je er ver vanaf. De honden schrikken je af. Jij weet ze niet te temmen. De man echter wel. Hij is de stille kracht.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">