Idyllische droom met kwallen

 • Auteur
  Berichten
 • Ano
  Gast

  In mijn droom was ik eerst aan het lasergamen in een herfstbos met twee teams. Hier kan ik me niet zo veel van herinneren. Het was gelegen in een klein dal, omgeven door bergen aan een meer.
  Op een gegeven moment was er veel haast en paniek – hier begint het nachtmerrie achtige geviel- want de zon ging bijna onder en dit was supermooi dus we moesten op een bepaald tijdstip ergens zijn. Er waren meerdere plekken waarvandaan je het kon zien en ik ging rennen naar een plek buiten het bos tussen twee meren in. Terwijl ik rende, kon ik steeds minder goed lopen en raakte m’n rechterbeen en een deel van m’n rechterarm soortvan verdoofd. Maar ik kwam er wel, ik rende naar mensen toe die daar al stonden te kijken.
  Toen draaide ik me om en het was een supermooie ademontnemende paars/blauwe lucht. Er waren ook wolken in de vorm van kwallen die bewogen. Echter vijf seconden later bedacht ik dat dit geen wolken waren maar echt zwevende kwallen en het waren er steeds meer. Op dat moment keek ik dus naar m’n verdoofde rechteronderarm en daar zaten dus tentakels op die versmolten waren met m’n huid.
  En toen werd ik geschrokken en een beetje angstig wakker.

  Esme
  Moderator

  Je hebt een nieuwe eigenschap ontdekt en dat is het competitieve. Als je droomt over de herfst duidt dit erop dat iets tot een einde zal komen en er iets nieuws zal beginnen. Deze droom staat tevens symbool voor de ’circle of life’. De bergen staan voor obstakels. Het meer voor emotie. Een dal kan gaan om degradatie.

  De paniek staat voor situaties waar je geen controle over hebt. De zon staat voor het mannelijke. De zon staat voor energie en vuur voor transformatie. Rechts staat voor je bewuste kant. Je bent niet helemaal in balans.

  Het enorme schouwspel symboliseert mystiek, warmte en rust. De verdoving is een middel om niet midden in de realiteit te willen staan.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">