Identiteit

 • Auteur
  Berichten
 • Ce
  Gast

  Hallo allemaal,

  Een tijd geleden dat ik op het forum ben geweest.
  Ik heb de laatste maand erg veel gewerkt en ben haast niet toegekomen aan het uitleggen van dromen. Ik hoop dat het allemaal bij te houden is. Ik zie dat Angel maria ook nog dromen uitlegt, (heel erg fijn en goed van je)!

  Mijn voornemen is om toch zo af en toe een droom uit te leggen maar ik geef toe dat ik dit de laatste maand helaas niet heb gedaan. Het spijt mij..

  Vannacht had ik een interessante droom die ik met jullie wilde delen..

  Ik droomde dat ik in een supermarkt was met iemand, we zochten naar snoep..
  Na het kopen kwamen we buiten op een groot plein, daar waren allemaal verschillende groepjes jongeren. Ghottics, populaire mensen, mensen met verschillende sexuele voorkeuren. Het was alsof ik me moest aansluiten bij een groepje.. Ze waren allemaal aardig, uiteindelijk liep ik met een groep mee. (Ik weet niet meer welke).

  Ik droomde dat ik samen met een jongen in een trein zat.
  Het was een hogesnelheidstrein en je voelde duidelijk dat de trein erg hard ging…
  De trein raasde door, toch was het een mooie rechte spoorlijn en ging het erg soepel.

  Na een tijdje kwam ik aan bij een hogeschool waar ik de introductiedag had van een opleiding. (Ik weet in het echt nogsteeds niet wat ik wil en begin daar gestressed van te raken)…. en dat terwijl ik nu een tussenjaar heb om na te denken…

  Ik ging samen met de jongen naar een opleiding. Het leek een soort theather opleiding.
  (In het echt nooit aan gedacht om te gaan doen).

  We kwamen veel te laat binnen en iedereen keek ons aan.
  Er stonden allemaal borden en tafeltjes met informatie.
  Ook zag ik een groot podium waar we waarschijnlijk opdrachten moesten gaan uitvoeren..
  Ik vond het maar niks en keek door het raam naar buiten.
  Daar zag ik het station waar we net waren uitgestapt, er waren veel spoorlijnen en wissels, er kwam een trein aan die recht op het raam van de school afkwam, het leek alsof de trein naar binnen zou rijden. Op het laatste moment zat er een bocht en zag je dat de trein net langs het raam scheerde…
  Naast die trein was ook een andere trein, deze leken ook te gaan botsen maar dat was niet het geval… Ik heb zo het idee dat dit met mijn keuzestress te maken heeft, een overdreven angst om iets verkeerds te kiezen?

  Ik praatte nog wat met klasgenoten en toen eindigde de droom..

  Wat kan deze droom mij vertellen?

  Ik ben nogsteeds opzoek naar mezelf heb ik het idee…

  Esme
  Moderator

  CE, fijn dat je je weer inzet. Maar als je het druk hebt, dan gaat het helaas wat moeilijker.

  In de supermarkt zoek je naar snoep. Snoep bevat suiker en heb je deze energie nodig. Het plein weergeeft de maatschappij. Mensen willen bij elkaar (kuddegedrag) horen, maar ook eigen interesses hebben. Ieder mens is uniek.

  De trein is een levenstrein. Het dendert door. Je staat midden in maatschappij en de tijd neemt geen rust. De introductiedag laat je overwegen wat je wel en niet wilt. Dit beeld achtervolgd je een beetje door je keuzestress. De theater school laat iets zien over je creativiteit. Misschien wilt je onderbewuste je te kennen geven, dat die mogelijkheid ook bestaat. Iets met techniek of expressie/kunst. Denk aan bijvoorbeeld (grafisch) ontwerper. De wissels en spoorlijnen zijn de keuzes die je kan maken. Het lijkt een soort van labyrint.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">