Huwelijk afzeggen

 • Auteur
  Berichten
 • Md
  Gast

  Hallo,
  Ik droom de laatste tijd veel over huwelijken.
  Ik droom dan dat ik ga trouwen, maar dat ik op het allerlaatste moment, wanneer ik de trouwjurk al aanheb, toch het huwelijk afzeg omdat diegene niet de ware is. Hierdoor schiet ik helemaal in de stress en moet ik aan mijn ‘aanstaande’ laten weten dat ik het toch niet wil, met vaak allerlei smoesjes.
  De eerste keer trouwde ik in mijn droom bijna met een familielid en de laatste keer droomde ik dat ik bijna ging trouwen met mijn ex.

  Ik ga zelf niet trouwen oid.
  Ik ben benieuwd naar wat deze droom kan betekenen.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Md
  Gast

  Graag!
  Ik ben heel benieuwd!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Bij een huwelijk sluit je een verbintenis af met een ander. Het gaat om geld of de liefde. Een trouwjurk staat symbool voor maagdelijkheid, reinheid en zondenvrij zijn. Dat je het huwelijk afblaast kan wijzen op dat je ontevreden of onzeker bent over keuzes die je maakt. Er is mogelijkheid dat het hier om een innerlijke strijd gaat, zoals eigenschappen/situaties die je niet kunt accepteren. In de wakkere wereld kan het zijn, dat wanneer je keuzes maakt last krijgt van keuzestress of bindingsangst.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">