Hulp

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Vannacht heb ik gedroomd dat ik samen met een vriend was die mij hulp nodig had. Hij is in het echte leven een artiest/zanger. Hij had een probleem met zijn ex beste vriend. Hij was zo veranderd in een persoon met veel problematiek en ego. Hij herkende hem niet meer terug en vroeg mij om hulp om hem te helpen terug te komen bij zichzelf. Ik probeerde hem te helpen en ik zag door al dat gedrag heen dat hij eigenlijk een hele kwetsbare zelf heeft met veel pijn en verdriet. Dus ik wilde hem liefde geven. Maar hij gebruikte mijn liefde om zijn ego te boosten en werd nog arroganter, dus wilde hij niet meer naar mij luisteren. Ik nam afstand en wilde niets meer met hem te maken hebben. Ik stond in mijn keuken en zag door het raam heen een speelplaats met zand en toestellen met allerlei spelende kinderen. Toen kwam die ene vriend naar mij toe en vroeg aan mij of het gelukt was. Ik durfde alleen niet te zeggen dat ik gefaald had dus zei dat ik er nog mee bezig was. Ik kom er maar niet uit wat deze droom zou kunnen betekenen.

  Esme
  Moderator

  De droom kan te maken hebben, hoe je in je wakkere bestaan graag mensen te hulp schiet. Maar je eigenlijk meer geeft, dan je terug krijgt. Hierdoor kun je het gevoel krijgen, dat je niet of weinig gewaardeerd wordt. Wanneer je te veel je gevoel erin legt, kun je je afgewezen voelen. Maar dat is ook typisch een vrouwentrekje om te helpen vanuit je emotie. Mannen zijn daarin veel nuchterder. Die zijn probleemoplossend vanuit hun ratio.

  Regina
  Gast

  Dankjewel!

  Esme
  Moderator

  Met een dankjewel weet ik niet of je het kan plaatsen. Ik leer namelijk van kritiek.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">