Huis niet op slot

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Joost
  Gast

  Hey,

  ik heb nu al een lange tijd, als ik een nachtmerrie heb, dezelfde soort nachtmerrie. De aanleiding is vaak anders, maar meestal eindig ik in mijn huis en kan ik de sloten niet dicht doen. Er komen dan vaak mensen (of geesten/spoken want ze zweven en bewegen heel snel) binnen. Of, die mensen staan voor de deur waar ik vanuit binnen doorheen kan kijken en dan is het vaak een gevecht om de deur dicht te houden. Vannacht in m’n eerste droom droomde ik gelukkig dat mijn vriendin de sloten wel dicht kreeg, en dat we toen “veilig” waren.

  Vannacht droomde ik ook nog (in mijn tweede droom) dat ik bij de spiegel stond in m’n huis toen mijn vriendin weg was, en daar witte puntjes zag (leek kots achtig). Toen ik die volgde zag ik mijn naam geschreven, en daarna een soort vuur achtige tekens op de muur. Toen werd ik wakker van de schrik.

  Enig idee wat dit inhoudt?
  Alvast bedankt

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">