Huis en altaar

 • Auteur
  Berichten
 • Kwasiba
  Gast

  Ik droomde dat ik een nieuwe huis kreeg waarin ik en mijn familie/vrienden zouden wonen.

  Het huis was gelijkvloers. De achterste kamers waren een beetje vervallen en de badkamer achterin het huis deed het niet(licht water niks) de voorste kamer was wel mooi met een groot bed. En de badkamer in het voorste gedeelte van het huis was wel netjes en allles deed het.

  Ik was alleen met een vriendin daar. Ze wilde de grote kamer met grote bed. Ik zei tegen haar deze kamer ga je niet krijgrn.

  Voor deze droom droomde ik over iemand waarvan ik weet dat degene bezig is met voodoo op mij. Ik sprak via whatsapp met diegene en diegene vroeg mij iets wat belangrijk was. Ik heb niet geantwoord en kort daarna zag ik een altaar met beelden van the 7 african powers en enkele kaarsen die brannde.

  Wat betekenen deze 2 dromen?

  Esme
  Moderator

  Het huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen, vaardigheden en heeft zijn functie. De familie en vrienden zijn je steun en toeverlaat. Je wilt ze alleemaal dicht bij je brengen. De badkamer is een plek waar je je kan reinigen. Alle problemen kun je hier wegwassen. Wanneer het nodig is, dan kom je voor jezelf op.

  Voodoo is een psychologisch spelletje. Je kan er mensen krankzinnig van maken. Het hoort ook bij zwarte magie. Het zijn zware frequenties kracht. Het altaar staat voor geestelijke verruiming. Hier staan alle symbolen om te affirmeren. Kaarsen branden zorgen voor transformatie. De 7 african powers zijn mij onbekend.

  kwasiba
  Gast

  Beste Esmee,
  Bedankt voor je reactie.

  Hier een linkje over 7 african powers mocht je geintresseerd zijn:
  http://www.angelfire.com/indie/anna_jones1/seven_powers.html

  Er zijn veel mensen in nederland die hiermee werken.

  Ik denk dat ik het altaar heb gezien waarmee degene bezig is met mij.

  Esme
  Moderator

  De 7 Afrikaanse kracht; Weer wat nieuws geleerd, want dit kende ik niet. Het doet me denken aan de Game of Thrones. In die verhalen komen ook archetypische goden voor. Ja, zo put ieder zijn kracht uit iets. Maar de grootste kracht zit in jezelf. Wanneer je jezelf goed kent en over angsten heen durft te gaan groeit men en ontwikkeld men zich. ‘k Denk dat je over voodoo droomt, omdat je interesse daar ligt. Het is onzichtbaar, ongrijpbaar en mysterieus. Maar deze krachten kunnen heel gevaarlijk zijn. Vooral als je niet stevig in je schoenen staat. Je kan er krankzinnig van worden. Voodoo is zwarte magie en de kracht is effectief en van een ander niveau dan van witte magie. Zwarte magie snijd door alle kracht en macht heen. Het is een kracht van donkere en zware onzichtbare trillingsniveau. Ik zou er uit de buurt van blijven.

  kwasiba
  Gast

  Beste Esmee,

  Bedankt voor je reactie.
  Mijn intresses liggen idd bij de 7 african powers. Maar wat je zegt dat voodoo zwarte magie is ben ik niet helemaal met je eens. Voodoo bestaat uit witte en zwarte magie, netals bijvoorbeeld bij andere relegieen als de surinaamse winti. Deze bestaan uit zwarte en witte magie net zoals het christendom bestaat uit god en de duivel en net als wij mensen op deze wereld. Je hebt goeie mensen en slechte mensen. Alleen jij bepaald welke kant (witte of zwarte) jij gaat voeden. En hoe je het ook draait of keert ik geloof erin dat het goede vroeg of laat altijd van het kwade zal winnen.

  En wat zegt over jezelf kennen en over je angsten heen durft te komen ben ik het helemaal met je eens!

  Maargoed nogmaals bedankt voor je vertaling en ik wens je een fijne dag toe.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">