huilen om grapje van crush?

 • Auteur
  Berichten
 • dromendagboek
  Deelnemer

  Ik heb dus al best een tijdje fix met een jongen, de laatste tijd droom ik ook redelijk vaak over hem. De droom die ik vannacht heb gehad vertel ik hier nu:

  Ik was dus bij mijn ‘fix’ die ik in dit verhaal S noem. ‘S’ was daar met een paar vrienden en ze maakte iets van een grapjes over meiden zonder kont en tieten, en toen ineens over dat IK geen tieten en geen kont had. Wat al gek is want van mezelf heb ik al best veel, en zelfs hij en zijn vrienden zeggen dat altijd. Ik weet niet alles meer precies, maar ik moest daarover huilen ookal wist ik een beetje van binnen dat het een grapje was, maar ik werd zo kwaad en verdrietig. Toen even later kwam ik naar hem toe gelopen met mijn rode huil hoofdje en liep ik naar hem toe om tegen hem iets te zeggen in mijn boze bui (wat weet ik niet meer) Maar toen besefte ik me of zei hij iets ineens dat het een grapje was, en ging ik naast hem zitten.

  Beetje rare droom toch?

  – Weet iemand wat deze droom kan betekenen?

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">