Houten vliegtuig vat vlam

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Hallo,

  Vannacht droomde ik dat ik samen met een man een vliegtuig bouwde van hout. Ik droomde met name dat we ons bezig hielden met de wielaandrijving en dat we mega trots waren toen dat werkte en dat de moter startte. We hadden nl alleen hout gebruikt. De man ging het vliegtuig uittesten. Hij steeg op! Ik vond het fantastisch! Maar plots verschenen er obstakels. Er was vuur en het vliegtuig moest daar over heen zien te vliegen. Daarbij zag ik ook dat er grote boomstammen in het vliegtuigje zaten, wat het zwaar maakte om op te stijgen. Hierdoor raakte het vliegtuig het vuur en het zette meteen vlam! Het vuur verteerde het vliegtuigje en hij stortte meteen weer neer.
  Ik was enerzijds blij dat het vliegtuig nog niet zo hoog gestegen was, want daardoor was de val niet zo heftig. Maar ik vond het wel zielig voor ons dat we zoveel werk in het vliegtuig hadden gestopt en dat het binnen no time weg was.

  Loïs
  Gast

  Nu ik dit zo heb opgeschreven, zie ik opeens raakvlakken met mijn ex. Ik heb ik mijn hoofd en in mijn gevoel veel aandacht aan hem besteed. Nu nog steeds eigenlijk. We zijn zeer gepassioneerd samen. Hij is daarvan geschrokken en nu is er geen contact meer. Ik heb wellicht iets willen opbouwen wat geen kans van slagen heeft?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">