Hondenharen op bed

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Louise
  Gast

  Hoi hoi,
  Laatst droomde ik dat mijn hond op mijn bed had gelegen. Er lagen namelijk erg veel hondenharen op mijn bed.
  Nu vraag ik me af wat dat betekent?
  Lieve groetjes,
  Louise

  Eson
  Gast

  Hallo Louise,

  De Hond – ‘A man’s best friend’, het zijn de symbolische betekenissen van de hond: trouw, beschermend, instinct, waakzaam, verdedigen, vriendschap, eerlijkheid, loyaliteit en waarheid. Allemaal eigenschappen waar wij als mens ons niet altijd bewust van zijn om ze te gebruiken. Omdat je de hond niet ziet in je droom maar wel de plek waar hij heeft gelegen, hondenharen, laat hij een afdruk voor je achter, je kunt je afvragen – waarom ligt hij er niet meer en waar is de hond naar toe gegaan.

  Een slaapkamer is een intieme privé ruimte in huis en de hond is bevoorrecht dat hij mag slapen op jouw bed en hij weet dit ook!

  Mag de hond in je waakleven ook op je bed slapen ?

  De symbolische betekenissen van de hond kun je op jezelf projecteren met de vraag aan jezelf: ben ik trouw, eerlijk, loyaal etc. aan mijzelf om een waarheid over mezelf onder ogen te zien? Alle waarheid die bij jouw levenspad hoort ligt in je hart besloten om ontdekt te worden en in je zoektocht zou je meer op je intuïtie kunnen vertrouwen – zit ik op de goede weg?

  Het vertrouwen hebben in jezelf net als de hond dit heeft omdat hij altijd op zijn instinct vertrouwt en dit overal voor gebruikt. De hond, ondanks dat hij de benen heeft genomen houdt je een spiegel voor… korte droom met veel inzichten waardoor je bewust wordt van wat er zoal speelt in jezelf en de hond helpt je. Wat een lieve hond heb jij! 🙂

  Leuk als je reageert … en dank voor het delen van je droom ♥
  Lieve droomgroet,
  Eson

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">