honden gevecht

 • Auteur
  Berichten
 • liesje
  Deelnemer

  Hallo

  Graag had ik wat hulp bij het ontleden , wat voor mij toch aanvoelde als een nachtmerrie. Ben er al heel de dag mee bezig.

  Ik liep te wandelen met 3 honden. (elke dag wandel ik met mijn hond en met nog twee andere honden van iemand anders erbij) In mijn droom verschenen diezelfde 3 honden. Ik liep richting , wat er uit zag als mijn speelplaats waar ik school liep tot mijn 18de. Vlak voor het aankomen liet ik de 3 honden los.(wat ik op wandeling ook altijd doe) Het speelplein liep vol met jonge volwassen , aan het voetballen en aan het praten. Het was enorm druk en het overweldigde mij wat. Ik zie ook dat er een paar groepen mensen stonden her en der met honden bij. Opdat moment ziet mijn hond dit ook. Mijn hond liep (zoals hij in het dagelijkse leven ook doet, en soms zo voor problemen zorgt) razendsnel naar groepje met mensen met veel honden en begon te blaffen. Er kwam spanning tussen de honden en hij liep erg snel weer weg , schiet langs mij en blijft verder rennen . Ik zie hem nergens meer, ik vind ook de andere twee honden niet meer. Ik raak in paniek en ineens zie ik een dierenarts/ambulancier een hond wegdragen, mijn hond, met diepe nekwonden en ik hoor hem zeggen dat het erg diep is (hij was dus teruggelopen naar die groep honden)… ik heb het gevoel dat ik mijn hond verlies. Toen schrok ik wakker met erg slecht gevoel.

  alvast bedankt

  Esme
  Moderator

  Honden staat voor trouw. Het getal 3 wordt vergeleken met de 3 eenheid, (maagd, moeder, wijze vrouw) dat voor (innerlijke) kracht staat. De speelplaats is de plek waar je vrij spel of bewegingsvrijheid hebt en er onbevangenheid is. Voetballen staat voor de competitie aan gaan. De paar groepen mensen is de maatschappij. Het lijkt alsof je de competitie met de maatschappij aangaat. Een hond verliest en daarmee kun je het gevoel hebben om ook verloren te hebben. Het kan zijn dat je geen vertrouwen meer hebt in iets of iemand. De dierenarts staat symbool voor hulpverlener.

  liesje
  Deelnemer

  Dank je Esme !!
  Geweldig hoe je dit allemaal kunt verduidelijken en ik aan het werk kan hiermee !!
  fijn weekend voor je

  grtjes

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">