Het huis van mijn oma

  • Auteur
    Berichten
  • Melania
    Gast

    Oma, 64 jaar en staat vol in het leven wat ik mij kan herinneren is ze twee keer verhuist. Mijn droom gaat over het eerste huis, ze woonde daar met haar vriend (wonen nu nog samen). Daar hebben ze zeker gewoond tot ik een jaar of 13 was. Ik was daar eigenlijk altijd wanneer het kon alle weekenden en vakanties en voor mijn vierde nog wel vaker. Ik had die tijd en nu nog een hele goede band met haar. Soms als ik als kind daar sliep had ik een nachtmerrie en kindertekenfilm poppetje op een vliegend tapijt en die was woest. Die heb ik 2 a 3 keer gehad wat ik mij kan herinneren.
    Mijn oma en haar vriend moesten verhuizen naar een ander huis binnen het dorp. De andere woning zou gesloopt worden door woningbouw. Ik weet dat dit huis jaren leeg heeft gestaan. Ik droomde jaren lang dat ik weer in dat huis stond er was lang niemand geweest her en der lagen nog wat spulletjes wat ze zouden hebben achtergelaten. Ik liep dan door het hele huis zelfs nu ik dit schrijf herinner ik me de geuren van elk vertrek in dat huis. Vanaf een klein poosje zijn de dromen veranderd. Als ik nu in dat huis ben staan er weer meubels, wel de meubels die er destijds instonden en het is zeker 13 jaar geleden dat ze uit het eerste huis zijn vertrokken. Dus dit droom ik al zeker 13 jaar… maar wat moet ik hiermee ?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">