Herhaling van elementen

 • Auteur
  Berichten
 • Minoes2018
  Deelnemer

  Hallo,

  Mij is opgevallen dat ik de laatste tijd (6 maanden) aanzienlijk veel dromen heb waarin ik ergens in de droom over een spoorwegovergang ga. Soms lopend en soms met de fiets. En elke keer als zoiets gebeurt komen er opeens van die geel blauwe NS treinen van alles kanten en spring ik naar voor en naar achter terwijl ik blijf kijken van links naar rechts totdat ik bij de overkant komt. Altijd overleef ik en altijd is het een uitermate spannende ervaring. Maar gek genoeg trek ik mij er een tijdje later binnen de droom niets meer van aan.
  Ik vraag mij dus in godsnaam af wat deze herhalende gebeurtenis is een groot deel van mijn dromen doet. De vorige droom van gisteravond daarentegen ging erover dat ik in het nationale vrouwenvoetbal team zat en uiteindelijk seks had met een klasgenoot in de berm naast een rijdende nazi trein. Dit is de enige keer dat een trein een andere rol speelt dan mij proberen te vermoorden.

  Minoes2018
  Deelnemer

  Oeps ik heb wat taalfoutjes gemaakt. Excuus iedereen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">