Herhalende Apocalypse

 • Auteur
  Berichten
 • Tmkira
  Gast

  Ik was ergens in een zwembad en toen waren 2 van jongens waar ik een oogje op heb er. Toen gingen we veel zwemmen enzo maar ik had een heel erg vettig glimmend hoofd met puistjes net als vroeger.
  Daarna was ik ineens ergens buiten en er hing ineens een onderkant van een lijk van het dak af. Iets verderop liep ik tegen het bovenlichaam aan. Het was heel erg eng. Daarna liep ik snel verder en deed alsof ik niets zag. Het was een crimescene dus ik moest het gewoon negeren en de politie zn werk laten doen. Toen was ik ergens bij een vlak wat lager was dan de grond. Er lagen allemaal lijken in. Allemaal kapot gescheurd en onder het bloed. Nu begon ik te rennen. Ik rende naar binnen in een winkelcentrum. Er waren superveel zombies. Ik rende rechts een steegje in en er waren een paar zombies naar me toe aan t lopen. Ik liep snel en deed een zombies hoofd super hard tegen de muur. Zijn schedel breekte en er gutste bloed uit zn hoofd. De volgende twee zombies breekte ik hun hoofden door ze tegen elkaar aan te slaan. Ik vond het niet heel eng om ze te doden. De hoeveelheid van de zombies was wel eng. Toen was ik uit het gangetje en links zag ik suuuper veel zombies. Ik rende naar de andere kant. Er waren 3 autos aan het rondcrossen. Ik ging er naar een toe en stapte in. We reden terug naar het zwembad. Ik was weer terug bij het zwembad en het was erg grauw en stil. Eerst was het heel gezellig en druk. Mitchell (een jongen die bij leuk vind) was er en hij wilde veel met me praten even. We gingen in de kelder staan. Terwijl ik in de kelder was hoorde ik in mijn oor “you are with the final survivors” zoiets. En ik was nog met mitchell aan het praten. Hij ging naar huis terwijl er allemaal zombies buiten waren. Telkens begon dat zombie ding voor mij opnieuw. Opnieuw het hangende lijk. de eerste keer was het alleen een onderlichaam en leken het op dode uit elkaar getrokken mensen maar het waren gewoon touwen ofzo. De tweede keer was het dus wel echt en eng. Ik was daarna in een klas lokaal en er waren 2 lessen tegelijk aan het geven. Ik kreeg een boekje met wiskunde b terwijl ik dat niet heb. Ze waren alles aan het uitleggen terwijl k het niet hoef te weten. Het was ook een donker klas lokaal. Allemaal donker hout en weinig lampen. Het leek een beetje op een schcuur ofzo. Alle meubels en muren en de grond hadden ook hetzelfde hout. Dit was ook zo als in het moment dat ik terug was in het zwembad en dat ik met mitchell ging praten.

  Esme
  Moderator

  Een zwembad in je droom symboliseert ontspanning, kalmte, luxe en gemak. Het zwembad laat zien dat je je gevoelens kunt aanvaarden en dat je ze probeert te begrijpen. De tijd is gekomen om met die emoties om te leren gaan. Het is jezelf reinigen door vroegere pijnlijke ervaringen ‘af te spoelen’. Uiterlijk kan een gevoelskwestie zijn als je vind dat het afwijkend is. De jongens zijn een verlangen naar mannelijke aandacht.

  Het lijk zijn oude vervelende herinneringen. Je wilt ze sturen door hulp te vragen van een autoriteit. De politie in je droom is eigenlijk je eigen stemmetje van gezag. Zombies gaan op de automatische piloot. Er is hier geen vorm van emotie, maar jaagt je op. Bloed in deze droom betekent verlies van energie. Het hoofd breken is trachten een antwoord te vinden op een moeilijke vraag.

  In een kelder gaan is je verstoppen voor een situatie, probleem of angst. Het fungeert als een muur om je heen. Je vind het niet prettig wanneer iemand dicht bij je gevoel komt. Je bouwt liever een muurtje. Het kan te maken hebben met je puisten van vroeger. Minder sterke punten kunnen leiden naar onzekerheden. Het klaslokaal zijn de levenslessen die je volgt. Wiskunde staat voor nieuwe creatieve ideeën ontdekken en intelligentie. De donkere klas is het onbewuste of onbekende. Het dient allemaal nog onderzocht te worden.

  Tmkira
  Gast

  Bedankt voor de reactie!! Dat van de kelder klopt heel erg!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">