Herdenking

 • Auteur
  Berichten
 • NINI
  Gast

  Hoi allemaal,

  Ik droomde vandaag iets heel raars.
  Ik droomde dat een vakantie liefde waar ik een keer seks mee heb gehad. Dood was gestoken door een Marokkaanse vriendin van mij haar man(de reden weet ik niet meer zo goed) wat ik wel weet is dat hij zijn oude buurt( een straat achter mijn oude buurt van mij. Jeugdjaren kwam opzoeken en toen is hij doodgestoken) Bij een boom was dan een herdenking boek gemaakt met een roos, foto van hem en een boekje. Ik voelde mij schuldig in de droom, omdat ik in April in het echte leven erachter kwam dat ik zwanger was(alleen wist ik niet of het van hem of mijn ex was) maar in m’n droom voelde ik me schuldig I er de abortus. Bij de boom had ik een oorbel voor hem achter gelaten als herdenking, dit was de oorbel wat ik aanhad die avond toen ik hem leerde kennen(dit was alleen in de droom zo, weet niet of ik echt die oorbellen aanhad) en ik gooide het dus van het balkon naar beneden voor een vriend want die plaatse alles daar bij de herdenking boom. En tgooide ik dus ook een zak met dobbelstenen een paar waren rood met goude stippen. Een dobbel steen vloog uit zijn zak naar de bosjes tegenover het huis. Ook toen ik dus informatie bij zijn vriendin op fb wilde opzoeken werd ik wakker(en hij heeft overigens gewoon een relatie, wist ik natuurlijk niet van te voren ) Weet iemand wat deze droom betekend, was er helemaal van slag van toen ik opstond. Gelijk even gekeken of die jongen leefde en alles volgens mij ik met hem gelukkig weet iemand wat deze droom betekend?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Symbolisch staat doden in deze droom voor een einde van een situatie of herinnering. De vakantieliefde is geweest en heeft geen toekomst.

  Een boom staat voor het verlangen naar vastigheid, kracht en aarden. Het herdenkingsboek staat voor oude herinneringen in je leven. Sommige koester je en andere laat je liever los. Een roos staat hier voor hoop in de liefde en de komst van vreugdevolle momenten. Het is de bedoeling om vooruit te kijken en niet te veel achterom kijken. Zwanger zijn is een vruchtbare tijd van nieuwe ideeën. Maar deze doe je de das om door een abortus. Het lijkt wel of je onzeker bent om nieuwe avonturen aan te gaan.

  Door een oorbel weg te geven probeer je in andermans gunst te komen. Een balkon staat voor aandacht vragen van anderen. Een dobbelsteen is een gok in je leven. Het is onvoorspelbaar. Al eerder in de uitleg is gesproken over het verlangen naar vastigheid. Dit zal je meer zelfvertrouwen geven.

  NINI
  Gast

  Dankjewel voor je reactie, ik herken de situatie er wel een beetje in

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">