Helpen bij overgaan

 • Auteur
  Berichten
 • Manja
  Gast

  Nacht met volle maan. Ik word een paar keer wakker, maar val wel iedere keer weer in slaap. In mijn droom wordt me verteld dat ik overleden mensen moet gaan helpen om over te gaan. Ze staan er en vertellen me dat, de overleden mensen en het voelt of ze naast mijn bed staan. Ik vraag nog hoe ik dat moet gaan doen en zeg dat ik het niet weet maar dat ik het wel begrijp. Met dat ik aan het wakker worden uit met deze droom, slaat er iemand in mijn hand. Een soort high five, zo van dat gaan we doen en ik ben het er mee eens.

  Esme
  Moderator

  De volle maan staat symbool voor heelheid en kracht. De stem kan je onbewuste zijn. Je hebt het geloof dat overledenen geholpen moeten worden om over te gaan. Je bed is een intieme plek. Het is een plek waar je je geheimen bewaart en uitrust. Je bent een zorgzaam type. Je voelt een energie naast je bed. Je bent wel snel en goed van vertrouwen, want sluit een compromis met iets of iemand die je niet kent.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">