Helderziend

 • Auteur
  Berichten
 • L.R
  Gast

  Ik zat zomaar ergens in een klaslokaal tussen allemaal mensen en voorin een leraar die ik nog nooit gezien heb, hij had bruin haar, een bril en een dikke baard en gaf waarschijnlijk iets van scheikunde. Hij begon zomaar naar mij te kijken, op een aparte manier. Hij zei dat ik aan het struggelen was tussen water en vuur, ik weer niet wat dat inhoud maar even later zag ik mezelf zitten aan een bureau met mijn handen in mijn haar. Het was een soort van magisch bureau omdat je aan de ene kant een wilde rivier zag stromen en aan de andere kant een vuurbal die die in het water terechtkwam en het water in lava veranderde. Ik had blijkbaar uit vuur gekozen en toen kwam hij bij mij. Hij zei: is dit het echt waar je gekozen voor hebt? Ik zei ja. Daarna zag ik iets waarin de hele wereld aan het uitdrogen was omdat er geen water was.

  Ik heb geen idee wat dit betekend en waarom ik hier voor gekozen heb.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  L.R
  Gast

  ????????

  L.R
  Gast

  Die vraagtekens waren niet de bedoeling :)

  Esme
  Moderator

  Dan niet. Hier heb ik geen boodschap aan.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">