Heel angstige dromen

 • Auteur
  Berichten
 • Lotte1234
  Gast

  Gister droomde ik dat mijn moeder gek was geworden. In het begin van de droom wist ik dat mijn moeder gek geworden was en mijn zusjes, mijn vader en mij vermoord had. Vervolgens droomde ik dat we gewoon leefden en ik heel nerveus rond mijn moeder was omdat ik wist dat ze ons op gegeven moment zou proberen te doden. Dit gebeurde in een metrostation voor het eerst, ze werd gek en sneed in een keer al onze polsen door, ook die van mijn vader, maar die redde ons. Vervolgens ben ik samen op vlucht met mijn zusje rennend in een donker bos en voel me heel angstig. Mijn moeder verschijnt vervolgens en probeert ons te doden, hier werd ik wakker.
  Vervolgens nog een nachtmerrie waarin ik in een soort cult of spel terecht kwam en ik iets gedaan had (wat kan ik me niet herinneren) waardoor ik gestraft moest worden, hier werd er een rond gat in mijn hand gedrukt.
  Daarna nog een droom dat ik in een bus zat met vriendinnen maar 2 vriendinnen niet op tijd waren gekomen en ze de bus nog moesten redden, toen waren we opeens met zn allen in een huis wat leek op het huis van mijn ouders. We moesten heel zachtjes zijn en naar de studeerkamer van mijn ouders gaan om ons te verstoppen, want er zaten nare mensen in de slaapkamer van mijn ouders. Dit verstoppen lukte maar toen droomde ik dat mijn mobiel afging waardoor het toch niet lukte, daarna ging ook daadwerkelijk mijn wekker.

  Ik voel me ontzettend angstig door al deze dromen en dacht, misschien zit er wel een betekenis achter, ik hoor graag jullie mening hierover. Ik heb trouwens gewoon een goede relatie met mijn moeder wat betreft mijn eerste droom en ook veel details uit mijn dromen ben ik vergeten maar ik hoop dat ik de belangrijkste motieven onthouden heb.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">