Heb ik de deur wel op slot gedaan?

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Corrie Smit
  Gast

  Ik droom al jaren, zeker al 30 jaar, een droom die terugkomt. Deze heeft me dus wat te vertellen. Het gaat als volgt:
  Ik droom dat ik naar bed ga in mijn ouderlijk huis. ik kan mezelf niet zien en weet niet hoe oud ik daar ben, het voelt aan als een volwassen leeftijd. Voordat ik naar bed ga loop ik door het huis om alle lichten uit te doen en als laatste ga ik naar de voordeur om te zien/voelen of deze op slot is gedaan. Aangekomen in de hal wordt ik abrupt wakker en weet tot op de dag van vandaag niet of de deur nu wel of niet op slot zit. Ik zie ook geen andere mensen in mijn droom, alleen ik in de hal bij de voordeur.
  Als ik wakker wordt weet ik niet waar ik ben en duurt het voor mijn gevoel een hele tijd voordat ik in de gaten heb dat ik in mijn eigen bed lig met met man naast me. Vaak ga ik uit bed en kom er op de overloop( hal) pas achter dat ik in niet in mijn ouderlijk huis ben.

  Ik zou het fantastisch vinden als iemand me opweg kan helpen hiermee.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis is als een jas om je heen. Elke kamer bevat je eigenschappen, vaardigheden en heeft zijn eigen functie. Het ouderlijk huis is de plek waar je basis zit. Hier ben je opgegroeid en heb je je kunnen ontwikkelen. Het bed is een intieme plek. Hier rust je uit en bewaar je hier je geheimen. De gedachten over dat je de deur wel of niet op slot is, is een stukje onzekerheid diep van binnen. Het kan zijn dat je bang bent, dat je privacy geschaad wordt.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">