Harde wafel

 • Auteur
  Berichten
 • Lisa1992
  Gast

  Hallo!

  Ik heb een droom gehad waarbij ik een gigantisch grote wafel kocht en vroeg aan de verkoper of hij het wou versieren (met aardbeien en slagroom etc) waarop de verkoper zei dat het wel wat geld zal kosten maar ik had daar geen enkel probleem mee. Na het kopen van de wafel die ik in een grote zak stopte, kwam ik een jongen tegen in mijn droom die ik ook ken in het echt. Al is kennen een groot woord.

  Ik ken hem van zien (dus niet echt perosonlijk) en vind hem wel aantrekkelijk.

  Nu, in mijn droom lopen we samen op straat. Ik legde mijn hoofd op zijn schouders maar trok mijn hoofd terug uit angst voor zijn reactie. Hij vroeg me nadien uit eten en we zaten op een terras iets te drinken. Vervolgens geef ik hem de wafel die ik gekocht had maar hij kan amper bijten van de wafel omdat de wafel zo hard is… uiteindelijk kon hij er een stukje van bijten. Ik zei wel dat ik de wafel zachter kan maken.

  Kan iemand mij helpen met deze droom? Vind hem zo vreemd en wil graag de betekenis ervan kennen! Had het begrip wafel opgezocht maar de uitleg hielp me niet echt.

  Alvast bedankt!!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een wafel is voeding. Dit gaat om geestelijke voeding. Een wafel is een lekkernij en is zoet. Suiker staat voor energie opnemen. Met de versiering op de wafel wordt je verleidt. Het kan zijn, dat je aandacht mist of wil je leuk gevonden worden. Er is een leegte en verlang je naar een maatje waarmee je alles kunt delen. De wafel is hard, omdat het leven voor jou hard kan zijn. Het kan zijn dat je een heel gevoelig persoon bent (zacht maken).

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Lisa1992
  Gast

  Wow je uitleg zit er boenk op!

  Ik ben inderdaad een gevoelig persoon.
  Ik kan het wel plaatsen nu want er is een kleine leegte. Heb al een lange tijd geen relatie gehad en soms denk ik daar wel aan.
  Bovendien heb ik de afgelopen maanden een zeer zware periode gehad.

  Bedankt voor je uitleg! Hielp enorm!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">