Hallucinaties in droom

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 3 jaren geleden door Ebeline.
 • Auteur
  Berichten
 • Racheldaan
  Gast

  Herinner me het begin nog vaag. Maar het leek alsof ik in een gta wereld zat. Was wel bij mijzelf in de buurt en reed in een auto de politie ontwijkend. De hele wijk was bezet vol zoekende politiemannen ( dit kan ik vertalen doordat ik zonder rijebwijs scooter rij op t moment en geen politie tegen wil komen) de politie kwam achter me aan en ik toverde (je weet wel gta cheatcodes) een hele dikke wagen tevoorschijn en reed er mee weg. Met veel schade uiteindelijk. Daarna was ik opeens met me ouders in mijn vadersbus in 1 of andere straat. En wou ik een jongen overvallen. Ik begreep opeens waarom er zoveel politie was want ze zochten deze jongen. Dit is een beetje vaag. Maar herinner me dat ie iets zei over een sleutel en dat hij zijn zusje moest beschermen en ik zou hem helpen. Eenmaal in zijn huis lopen we 2 trappen op en proberen stiekem en zonder gepakt te worden zijn zusje uit zijn huis te krijgen. Op de balkon is een bijkamer die op slot zit en inderdaad zijn zusje in een peuterbed ligt. Ik pak haar op en loop nog steeds op de “vlucht” naar beneden de middelste verdieping waarop ik me opeens besef dat ik aan het hallucineren ben en ik niet her zusje maar een pop in me handen heb. De jongen is ook aan het trippen. Opeens is er een vrouw (van jeugdzorg ofzo idk) in het huis en we zijn te laat.. ik begin onnodig met hoge snelheid en nog steeds trippend de trappen op en af te stormen omdat ik nier weet wat ik moet doen. De vrouw spreekt de jongen aan en zegt en kijkt met een minachtige manier dat we drugs op hebben. Waarna ik het huis uitvlucht naar me ouders, die buiten in het busje zaten te wachten. Ik wil niet dat hun weten dat ik drugs op heb. Opeens ben ik thuis en het rare is en zijn ook allemaal onbekende jongens die bij ons blijven slapen. Somigge douchen en somigge liggen in me ouders bed (zonder hun) ik lig in mijn eigen bed en mijn moeder ernaast. Der staan 2 jongens opeens? Sorry herinner dit vaag of het is gewoon vaag. Die met me staan te praten dat ik xtc op heb (terwijl je van xtc niet gaat hallucineren) dus ik weet dat me moeder het ook weet maar dat is niet erg. Ik besef wel dat ik het ongemakkelijk en raar vind dat er zomaar jongens in mijn huis slapen, beetje te omschrijven als stress en een beesten bende. Als laatste herinner ik me dat ik dat “trippen” echt niet chill vind lig nog steeds in bed me moeder aait me over me hoofd. Ik hallucineer nog steeds/ben heel vaag. Krijg hartkloppingen en als laatste voelt me moeder aan me voorhoofd en vraagt hoe ik zo kan zweten (zeiknat voorhoofd) en toen schrok ik wakker

  Racheldaan
  Gast

  Mijn vraag is dus eigenlijk.. is er iemand die ook wel eens heeft gehallucineerd in zijn dromen zonder werkelijk of in de droom zelf drugs te gebruiken? Heb vroeger wellis verschillende drugs gebruikt. Maar vind t niks meer en ook totaal niet mee bezig.
  Deze dromen voelen gewoon niet aan als een normale droom maar heel onwerkelijk. Ook heb ik weleens een droom gehad in ZWART WIT met demonen/geesten

  Ebeline
  Gast

  GTA: Je bent onvolwassen in real life.

  Dromen van auto’s vertegenwoordigen onze drive in het leven, en de richting die we kiezen. Afhankelijkheid en de mate van controle die je hebt over je leven.

  De politie symboliseert struktuur, regels en controle. Kennelijk neem je het er niet zo nauw mee. Ben je onverantwoordelijk en roekeloos bezig.

  Toveren: manipulatief gedrag zodat de dingen op jouw manier gaan.

  Dikke wagen duid wederom op roekeloos gedrag en misschien wel nonchalant omspringen met geld en daardoor in de moeilijkheden komen.

  Straat staat symbool voor je levenspad.

  Iemand overvallen: moeilijkheden in je loopbaan

  Het stiekem meenemen van zusje: vertelt je dat je het gevoel hebt dat je niet je eigen baas bent over een situatie; er zijn omstandigheden die je in hun greep hebben.

  Jeugdzorg staat voor het beschermen van kinderen, hoe zit het met jouw innerlijke kind? Hoe was je jeugd? Zijn er nog steeds dingen uit je jeugd waar je nu nog mee worstelt?

  Hallucinaties, drugs: vluchten voor je problemen, jezelf voor de gek houden realiteit niet onder ogen willen zien

  Douchen suggereert dat je een bepaalde last uit je leven weg wilt wassen

  De jongens kunnen de mannelijke trekken van jouw persoonlijkheid weerspiegelen: deze kant is assertief, rationeel, agressief of competitief.

  Zweten: in real life dat je veel angst en stress ervaart
  Als je iets in je leven wil bereiken dan gaat dat gepaard met strijd en inspanning

  Het reinigen en bevrijden van slechte karma. Je gaat door een emotionele rollercoaster. Eindstand komt er verkoeling.

  Geaaid worden door moeder: moeder staat symbool voor verzorging en bescherming, aaien voor compassie, vriendelijkheid, hulp. Dit suggereert dat je hulp en steun nodig hebt

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">