had m’n 2 houten bureautjes bij buurvrouw in kamer gezet

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Ik had mijn 2 oude houten bureautjes middenin tegen de muur van de buurvrouw haar kamer gezet, om af en toe stukjes op te tikken.

  We woonden tezamen en er was geen tussendeur of afscheiding als een gordijn of zoiets ertussen, alleen een drempel, die je dan over ging, zodat je in de andere kamer van degene kwam..

  Toen ik in mn kamer thuis kwam, toen zag ik de buurvrouw in mn kamer en wat rommelen met mn spullen en werd ik woest en zei dat ik haar nooit meer wilde zien en zo…..

  Terwijl ik, bij nader inzien nota bene m’n twee bureautjes wel in haar huiskamer had gezet, als vanzelfsprekend en toen ik daar overnadacht, vond ik het schandalig wat ik zelf had gedaan….

  Esme
  Moderator

  Stukjes tikken zijn herinneringen vastleggen. Een bureautje staat voor financiën up to date houden. Twee, gaat om een dubbele boekhouding. Een afscheiding is er niet echt, dus zou je denken aan een open boek. Je privacy wordt hier geschonden. Je geeft één vinger en de ander neemt je hele hand. Het kan te maken hebben met je grenzen, die je beter zou moeten afbakenen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">