Haar

 • Auteur
  Berichten
 • Mariska1964
  Gast

  Ik droomde dat ik met de zoon van een vriendin in Parijs was. Hij was daar om te fotograferen en ik was mee als begeleiding. Ik ging daar naar de badkamer en ik dacht dat ik een kam had om mijn haar te kammen. Maar op het moment dat ik mijn haar kam blijkt het een scheermesje te zijn waarmee ik de highlights uit mijn haar snijdt. Ik schrik en wordt wakker. Wie weet wat dit betekend?

  Esme
  Moderator

  Parijs is de stad van de liefde. Het kan gaan over een relatie. Fotograferen is herinneringen vastleggen of gebeurtenissen vastleggen. Bepaalde situaties kun je niet loslaten. Haar staat voor kracht. Denk aan het verhaal van Simson. Hij verloor zijn kracht (energieverlies), doordat zijn haar werd afgeknipt. Het zoontje van je vriendin in je droom staat voor mannelijke kracht, die in zijn kinderschoenen staat.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Mariska1964
  Gast

  Dankjewel Esme. Dat van die relatie zou inderdaad kunnen kloppen. Lastig om sommige situaties los te laten maar dat is wel de oplossing. De mannelijke kracht van de zoon van mijn vriendin die in de kinderschoenen staat kan ik zelf niet plaatsen. Hoe moet ik dit zien?

  Esme
  Moderator

  Het jongetje staat aan het begin van een nieuw fase. Hij is nog onervaren en weet nog niet hoe alles werkt. Het kan zijn dat je ook nog aan het begin staat van iets loslaten. Of heb je een nieuwe aanpak gevonden om de situatie een plaatsje te kunnen geven.

  Mariska1964
  Gast

  Ja dat klopt inderdaad ik sta aan het begin van iets loslaten. Dankjewel voor je tijd en uitleg!!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">