Gruwelijke moorden

 • Auteur
  Berichten
 • Gogirl 123456789
  Gast

  Dag, ik heb de laatste tijd terugkomende dromen, ik zou willen vragen of iemand mij een verklaring zou kunnen geven want ik durf snachts ook niet meer te gaan slapen.

  De dromen beginnen altijd in een kamer of ruimte waar ik eerst zelf niet aanwezig lijk te zijn. Er komt elke keer een man binnen die ik niet ken en waarvan ik het gezicht ook niet kan zien door de zwarte kap en deze vermoord op gruwelijke wijze de persoon(en) in de kamer, inneens ben ik ook aanwezig in de kamer en zit ik er met mijn neus op. (Zo droomde ik een keer dat de man de keel van een kat opensneed en met het hoofd iemand in de kamer deed verstikken door het in de keel te duwen.) Ik weet dat het gruwelijk is, al lees je het gewoon maar als je het ziet is het heel eng. Nadat alle personen in de kamer vermoord zijn ren ik in paniek naar buiten en sta ik inneens in mijn eigen leefomgeving. Daarna praat ik meg iemand van mijn gezin over wat ik gezien had en op dat ogenblik komt er altijd iets terug vanuit de gruweldaden (vb. Liedje dat op de radio komt van mannen die zingen over hoe ze mensen cermoorden of iemand die voor de deur staat en aanwezig was bij de gruweldaden (vermoord of moordenaar)
  Tikdens de terugkoppeling word ik meestal wakker, zou iemand mij alstublieft kunnen helpen? Ik zou er graag vanaf geraken en weten wat de betekenis hierachter zou kunnen zijn
  Kusjes,
  Nina

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De kamer is je space ofwel je bewegingsruimte. De persoon in de kamer die vermoord wordt, wordt berooft van zijn levenslust of vrijheid. De man met de zwarte kap is het onbekende, die angsten voedt. De kat is een stukje liefde, die van je weggenomen wordt. Verstikken is iemand de mond snoeren. Vluchten is vluchten voor angst. Er is een situatie geweest, dat je niet goed verwerkt hebt of losgelaten of bijt je niet goed van je af.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Gogirl 123456789
  Gast

  Dankjewel! X nina

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">