Groene opa

 • Auteur
  Berichten
 • J
  Gast

  Mijn droom:

  Ik was met mijn verloofde in het ziekenhuis dit was in eerste instantie voor een familielid van mijn partner bedoelt. Onderweg werd ik gehaald door een (overleden) familielid van mijn kant om te zeggen dat mijn opa op sterven lag. Mijn opa is al 20 jaar overleden en dit wist ik ook in mijn droom. In de kamer was mijn opa in eerste instantie groen van kleur. Tot ik binnenkwam, toen trok zijn eigen huidskleur bij. De kamer zat volgens mijn gevoel vol, maar ik kon alleen mijn opa, oma en Ellie ( de gene die mij hiervoor kwam halen) in de kamer zien. (Allemaal overleden). 

  Mijn opa ging op bed zitten en begon vrolijk vanalles te vertellen. Het enige wat ik hiervan nog weet is dat hij zei dat hij trots was op deze grote familie en toen kon ik afscheid nemen. Hij ging weer liggen en ik kon alleen nog tegen hem zeggen dat ik ook gestopt ben met de anticonceptie pil. Toen was hij (weer) overleden. En ik brak in huilen uit op de grond. 

  Ik vind vooral alleen de overleden personen en de groene kleur zo raar. Vooral dat ik in mijn droom heel goed wist dat ze allang dood waren. En in de 20 jaar tijd heb ik nog nooit over mijn lieve opatje gedroomd.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">