Gratis schoenen

 • Auteur
  Berichten
 • Dreamteam
  Gast

  Er was een actie dat je gratis schoenen kon krijgen. Dus ik stond in de rij, en toen ik aan de beurt was rende ik de trap op. Toen ik daar aankwam was ik best teleurgesteld, want ze hadden geen schoenen maar spullen (en een paar schoenen die niet mijn maat hadden). Dus ik pakte een roze knuffel, daarna liep ik de trap af net aardbeien in mijn hand. Ik kwam daarna een goede vriendin van me tegen, en we begonnen te praten. Daarna werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg.

  Dreamteam
  Gast

  Ik zou het heel erg waarderen als u mijn droom analyseert. Dus hier mijn reactie.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Acties zijn reclame of lokkertjes. In schoenen wandel je tijdens je leven rond. Schoenen symboliseren levenslessen. Alleen kun je ze niet gratis krijgen. Je dient er wel wat voor te doen. Obstakels overwinnen en ervaringen opdoen maken je wijzer. De trap brengt je naar een hoger niveau of lager niveau. Het geeft niets, dat je soms een treetje lager moet gaan. Het is soms beter dan jezelf overbelasten. De roze knuffel laat je lief zijn voor jezelf. De aardbeien zijn zoete vruchten en staan voor verleidingen en verlangen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">