Geweld en arrestatie

 • Auteur
  Berichten
 • Kiki
  Gast

  Ik droomde dat een ouwe mattie van me Rasta op zeer brute wijze gearresteerd werd door een een stuk of 4 politie agenten. Hij werd in een soort van houdgreep gezet maar rasta verzette zich met alle macht en werd gewoon tegen de vlakte gesmeten. Ik was het er niet mee eens met zulk geweld.
  De politieagenten in burger namen de tijd om mij uit te leggen waarom ze zo handelden. Het waren best wel vriendelijke en redelijke mannen.
  Rasta beland ergens op een plek met andere gedetineerden. Maar hij kraakt ze allemaal af,waaronder een jonge Afrikaan die ook rapper is.
  Rasta blijft maar opstandig en ruzie zoeken.
  Rasta begint te rappen, de jonge Afrikaan heeft geen zin om zijn tijd te verdoen en zegt tegen zijn vrienden dat rasta zijn rap kaka is. De jonge Afrikaan gaat dan zelf rappen met zijn homies.
  Er moeten dus bepaalde taken uitgevoerd worden maar rasta weigert zijn taak uit te voeren. De agenten in burgers dreigen hem met “wil je zien dat je de taak uit gaat voeren “

  Rasta provoceert dat hij het wil zien.
  Wederom geweld en houdgreep.
  Rasta ligt op zijn buik te wachten op wat er komen gaat.
  Daarna beginnen de agenten in burgers hem zwaar te mishandelen met een soort van klapstoel op zijn rug.
  Rasta schreeuwt het uit van de pijn, tegelijkertijd rapt hij over gangsters en zo.
  Een vrouwelijke agent in burger wil rasta ook nog komen slaan. Ik maak haar duidelijk dat hij genoeg gestraft word, dat haar bijdrage niet nodig is.
  De vrouw, donkere chick kijkt mij aan met tranen in haar ogen
  In de hele droom stond ik aan rasta zijn zijde om hem te steunen en bij te staan

  Esme
  Moderator

  De politie is je innerlijk gezag en het getal 4 voor stabiliteit. Het gaat hier om regels, structuur en controle. Rasta staat hier zonder dat hij het merkt symbool voor de rebel. Door het rappen maakt hij discussies los. Het kan hier ook om roddelen gaan. Rasta kan niet ontkomen van zijn daden en wordt gearresteerd. Eens komt de waarheid naar boven. Rasta is hier niet flexibel maar erg star. Niet willen meewerken of meegaan voelt als in de houdgreep zitten en iedereen zal tegen je zijn. Hiermee komt men niet verder.

  Kiki
  Gast

  Wow heftig. Ik kan mezelf hier voor een groot deel in herkennen.
  Dankjewel Esme

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">