Gevecht op school

 • Auteur
  Berichten
 • TmKira
  Gast

  Ik moest op school onder tafels gaan liggen want er was gevaar. In het eerste lokaal lukte het en ik rende naar her volgende locaal. Mn been stak uit en mensen vroegen of ze mn hoofd mochten zien want ik had een capushon op. Ik deed hem af en keek iemand aan. Toen rende ik naar het volgende lokaal. Daar was een docent van kunstvak van mij. Ik ging onder een tafel zitten maar de tafel bedekte mij helemaal niet. Hij was omgedraaid. Ik wist dat de docent me zou zien maar ik dacht ‘ze mag me toch dus zij zou me geen gevaar brengen.’ Dat was fout gedacht. Ineens was ik met nog maar 3 mensen in het locaal. De deur was opslot gegaan en we konden hem openen door aan een touw te trekken achter de glazen deur. Er waren echter slechterikken buiten. achter de glazendeur was ook een kettingzaag. Ik wilde die hebben en we zorgde dat de deur open ging. Dat ging die en ik pakte de kettingzaag. Toen ging ik de slechterikken vermoorden maar met de ketttingzaag was dat lastig. Ik moest heel veel sneeën maken bij de ‘monsters’ om ze dood te krijgen. Toen dacht ik aan de zakmes die ik bij me had en ik pakte hem. Ik sneed eerst in iemands keel zachtjes. Toen duwde ik wat harder en hij viel op de grond en was dood. Een meisje die er was was een vampier. Ik sneed in haar nek maar de ging niet dood. de wond maakte zichzelf weer beter. Toen was er ook een mannen vampier en hij ging me zoenen. Hij maakte me niet dood maar ik wist dat dit bij het process hoorde. Daarna rende ik met de 2 andere mensen weg. De slechterikken gingen ineens vliegen. Het waren er 5 denk ik. Ze hielden elkaars handen vast in de lucht en er ontstond een grote circel. Hij bedekte een deel van de stad en een heel groot bruin rond gebouw. Ik was ineens met mn ma en mn zus en ik zei dat we moesten rennen. We gingen rennen door een weiland. De circel zou alles verwoesten wat daar was wanneer die aan zou zijn. Dat moest niet gebeuren. We renden en er was een soort boerderij. Er stonden 2 paarden in. Mijn moeder en ik kunnen een beetje paardrijden dus het kon precies. Mijn zus ging dan bij één van ons achterop. De man die bij het boerderijtje stond wilde alleen ons de paarden niet geven en het werkte allemaal niet mee. Toen was mijn droom afgelopen

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De slechteriken zijn angsten en onzekerheden. Hiervoor verstop je je. De school is een levensschool. Hier leer je, ontwikkel je en wordt je gevormd. De capuchon is een kledingstuk die je hoofd beschermd. Je hoofd bevat je denkvermogen, emoties, eigenschappen en vaardigheden. Deze wil je beschermen voor anderen. Het lijkt erop dat je niet makkelijk je emoties uit, omdat je je hoofd beschermd onder een tafel, dat eigenlijk weinig effect heeft. De glazen deur is uitzicht op het gebeuren.

  De vampiers staan symbool voor mensen die teveel om je aandacht vragen. Ze zuigen je energie op. Het kan ook zijn, dat je moeite hebt om mee te komen op school. De kettingzaag maakt korte metten. Je wil je ontdoen voor negatieve eigenschappen of situatie.

  De slechteriken kunnen ook een deel van de maatschappij voorstellen. In een groep is een mens sterker. De cirkel maakt een verbintenis. Een weiland vertegenwoordigt het openheid en veiligheid. Op een paard zit je hoger en heb je overzicht op het gebeuren. Deze wordt je niet gegund.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">