Gevangenis

 • Auteur
  Berichten
 • R
  Gast

  Goedendag allemaal,

  Zodra ik een droom onthoud zoek ik meteen op wat deze betekent. Van veel aspecten uit deze droom kon ik de betekenis niet vinden, dus ik hoop dat een van jullie kan uitleggen wat deze droom waarschijnlijk betekende. Alvast bedankt!

  Ik droomde dat ik samen met mijn zusje naar de gevangenis moest. We gingen er zelf heen, dachten dat het een soort excursie was. We hadden ook niks verkeerd gedaan.
  Eenmaal binnen had ik een oranje overal aan en realiseerde ik me de ernst van de situatie. Ik moest daar blijven en heb mijn zusje niet meer gezien. Ik kwam op een grote rommelige slaapzaal terecht. Er waren daar nog een aantal bekenden, waaronder mijn vriend. Ik mocht met mijn vriend in bed slapen. Iedereen moest regelmatig verhuizen naar een andere slaapzaal, waar de groepssamenstelling weer anders zou zijn. Vanaf dat moment overviel me een heel onveilig gevoel. Ik pakte dan snel mijn spullen, (mijn tas, laptop, boxje, opladers, enz.) maar ik duurde te lang en een boze gewapende bewaker zei dat ik op moest schieten.
  Ik ging op zoek naar slaapzaal 2. Via een groot wit trappenhuis kwam ik bij andere slaapzalen, maar telkens zat ik verkeerd. Slaapzaal 2 leek niet (meer) te bestaan. Voordat ik mijn slaapzaal had kunnen vinden, werd me door bewakers weer verteld dat ik wèèr naar een andere zaal moest. Dit herhaalde een aantal keer. Uiteindelijk wilde ik alleen nog mijn geliefden terugvinden, maar ook mijn oude slaapzaal was verdwenen. Onderweg kwam ik mijn mentor nog tegen, die teleurgesteld naar mij keek. Ik werd verdrietig en maakte me druk dat ik nooit meer een VOG zou krijgen en zou kunnen werken. In paniek zocht ik verder, en besloot helemaal naar beneden te gaan. Ik kwam in een verlaten donkere ruimte met allemaal klapstoelen. Via daar kon ik naar buiten. Op de luchtplaats was een bouwvakker aan het lassen. Ik wilde iemand zoeken die wist waar ik heen moest, maar de lasser richtte het apparaat boos op mij, waardoor ik er niet langs kon. Toen werd ik wakker en was opgelucht. De droom leek heel echt en duurde lang.
  Ik had ook niet zo’n nare droom verwacht, omdat ik over het algemeen goed in mijn vel zit.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">