Gevangenis

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem010
  Gast

  Hallo mensen ik heb vannacht twee keer over een gevangenis gedroomd en het waren twee verschillende gevangenissen, ik zal zo gedetailleerd mogenlijk uitleggen wat ik heb gedroomd!

  De eerste gevangenis:
  Het zag er gewoon modern uit, met best vriendelijke mensen om mij heen, waar ik uiteindelijk uit ontsnapte met een andere man die mij hier mee heeft geholpen waarna alle bij onze wegen scheiden toen we op een veilige plek waren, hierna was ik wakker geworden.

  De tweede gevangenis:
  Hier was het een ware hell naar mijn beleving, in begin viel het allemaal wel mee, het leek op een oud klooster met oude puntige hekken die je kan associëren met hekken van een kerkhof maar dan veel hoger.., hier zat ik met behoorlijk wat mensen in een kleine ruimte met bakstenen muren en die hekken die ik net beschreef, veel aggresive mensen waren daar om mij heen, je hebt daar ook een zwembad waar zelfs on afgevuurde kogels in lagen, en toen ik er een opraapte en aan een bewaarder wou geven kreeg ik een groot revolver in mijn gezicht geduwd van een dikke gemeen uitziende bewaarder, die de kogel ook afpakte en lachend de kogel in de trommel van zijn revolver stopte, (hierna ben ik een stuk kwijt geraakt van de droom) op een ander moment zat ik te eten een soort ranzige drap, tot er een vrouwlijke bewaarder langs liep en iets in mijn eten gooide waarna ik boos ben geworden en weer (dit keer een geweer) op mij gericht kreeg, waardoor ik dus maar ging zitten en verder eten, hierbij merkte ik op dat alke gevangene dezelfde lichtblauw achtige overal aanhadden de meeste waaren helemaal vies en hadden scheuren in hun overal en liepen op blote voeten, na het eten zag ik een groepje donker getinte vrouwen zitten aan ren tafeltje, en ik vroeg huilend of ze de deur van mijn cel wou openen waar ik met nog een behoorlijke groep in zat, dit deed ze en ik rende op hun af en viel letterlijk in hun armen en begon te huilen alsof ik al mijn pijn en frustratie eruit gooide bij een van die vrouwen, toen werd ik wakker maar heel raar ik was aan het huilen toen ik wakker werd…

  Ook wil ik nog even zeggen, ik heb in mijn verleden kan ik mij herrineren ook over een gevangenis gedroomd die op een soort oud klooster leek, maar kan me daar niks meer van herinneren wat zich daar afspeelde.

  Misschien dat iemand weet wat dit kan zijn? Of iemand die dit ook heeft gehad? Ik hoor het graag.

  Mvg Anoniem010

  Esme
  Moderator

  Je wordt beperkt in je bewegingsvrijheid. Je hebt de behoefte om je ergens thuis te voelen. Er is een leegte, wat dat betreft en verlang je naar huisje, boompje, beestje. Kogels en schieten staat voor kritiek uiten of ontvangen. De kogels zijn niet afgevuurd geweest en dit houdt in, dat je momenteel passief bent. Er zit weinig beweging om jezelf uit een bepaalde situatie te halen. Het eten smaakt je niet en het lijkt, dat je weinig zin hebt in van alles. Blote voeten staat voor armoede. In dit geval geestelijke armoede. Huilen is een ontlading. Het kan zijn, dat je meer je emotie mag laten gaan of naar je gevoel mag luisteren, want dan zit je niet zo vast met van alles. Ben benieuwd of je hier wat mee kunt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">