gestolen auto

 • Auteur
  Berichten
 • Baba
  Gast

  ik had de sleutel van een tesla die van mijn vader was. ik had die aan een neef gegeven en ik vroeg hem of hij die auto voor het huis wilde parkeren. ik zat voorop in een auto en ik zag de tesla aankomen rijden. opeens ging de tesla achteruit in volle vaart. en de tesla begon te slippen en reed heel hard weg.. ik probeerde de auto te stoppen door ervoor te gaan staan maar de tesla reed om me heen. ik probeerde ne neef te bellen maar die nam niet op. ondertussen belde een oud klasgenootje me dronken op en ze vertelde me dat ze verdrietig is. op dat moment loop ik naar binnen in huis en ik zie dat mijn vader boos is om iets. ik loop naar de woonkamer en zie me neef. ik vroeg hem aan wie hij die sleutel heeft gegeven. hij zegt ja aan dj flix. ik werd boos. ik zei heb je die nummer van hem en me neef zegt nee. ik werd zo boos dat ik hem met een platte hand klappen in zijn gezicht gaf. naast hem was een jongetje aan hte spelen met een kleine spelcomputer en zei kijk uit. ik pakte de jongen aggresief vast en zei fuck die 20euro spel van je me vaders auto is gestolen en die kost meer dan een ton. ik gooide het spel weg door de kamer heen. ik liep naar buiten en ik zag in een andere kamer een meisje zitten met een jongen allbei waren ze verdrietig. iemand zei laat ze maar en ik liep weg.

  Esme
  Moderator

  Door brandstof en voortgang genereerd de Tesla meer energie. Er is een situatie die je niet onder controle kan houden. Je neef en je klasgenootje is de roekeloze en onverschillige kant van jezelf. De communicatie loopt niet al te best. Je kan wel boos worden, maar je hebt de sleutel zelf aan je neef gegeven en zag de consequenties niet. Het kan zijn dat je in de wakkere wereld wel eens dingen doet zonder er goed over na te denken.

  huts
  Gast

  a niffo

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">