Gespleten neus

 • Auteur
  Berichten
 • Dettie
  Deelnemer

  Vannacht droomde ik dat ik een gespleten neus had. Alleen het tussenschot was er maar mijn neus zelf zat als twee vleugels aan mijn hoofd. die helften leken een beetje op oesterzwammen.
  Ik zat in mijn droom te bedenken hoe dat geopereerd zou kunnen worden zodat je er niets van zou kunnen zien.
  Weet iemand wat dat kan betekenen?

  (Overdag had ik wel veel naar ‘neus’ op internet gezocht)

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Dettie
  Deelnemer

  Heel graag Esme, lief dat je dat wil doen.
  Ik zal zeker op de uitleg reageren.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een gespleten neus is als een hazenlip. Er is iets niet goed ontwikkeld. Het kan ook zijn dat je iets nog moet gaan leren. Een neus staat voor wijsheid of nieuwsgierigheid. Een operatie in deze droom staat voor iets herstellen of je weerhouden om je neus in andermans zaken de steken.

  Dettie
  Deelnemer

  Ja er zijn nog veel dingen die ik moet leren. En ook het herstellen herken ik wel. Het is een beetje té persoonlijk om hier weer te geven. Mara het klopt wel.Dankjewel Esme!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">