Geschrokken

 • Auteur
  Berichten
 • V
  Gast

  Heb vanacht hele drukke droom gehad, de laatste tijd heel vaak. Maar uiteindelijk heb ik maar één ding onthouden. Een jonge donkere dame kwam de zaal binnen met bloedende uitpuilende ogen. Het hing echt nog maar aan een sliertje vast. Weet iemand wat dit betekent??

  Esme
  Moderator

  Ogen zijn de spiegel van de ziel. Dit is meer het boze en verminkte oog. De dame zijn je angsten die je achtervolgen. Er is iets wat je niet wilt zien. Het gaat hier om een obstakel. Het oog hangt erbij, daarmee loop op je tenen. Bloeden staat symbool voor energieverlies. Een zaal is vaak kaal en groot. Je kan je hier klein en koud voelen.

  V
  Gast

  Een beetje late reactie maar er is idd heel wat gebeurdt na die droom. Veel van de betekenissen herken ik mezelf heel erg in. Langzaam maar zeker nam iemand mijn huis, mijn leven over. Had er op een gegeven moment genoeg van dus heb die persoon geboycot en de rust komt langzaam maar zeker weer terug. Je droomuitleg was spot on! Top, superbedankt!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">