Gered uit het water

 • Auteur
  Berichten
 • naomisteehoudernaomisteehouder
  Deelnemer

  Vannacht droomde ik dat ik met een vriendin in een attractiepark was. Hierbij kon ik voor een onverklaarbare reden nergens in en besloot ik toch van een attractie af te springen, hierbij kwam ik in het water terecht en ik wou mezelf uit het water redden maar inplaats daarvan trok ik mezelf steeds verder onder water. Uiteindelijk zag ik een smalle opening en daar probeerde ik doorheen te komen, daar stond een meisje die mij er uiteindelijk doorheen trok.

  Iemand enig idee? Normaal gesproken vind ik heel makkelijk terug waar mijn dromen op slaan maar dit gaat me toch iets te ver ????

  Ce
  Gast

  Het attractiepark kan staan voor ontspanning maar aan de andere kant kan het ook spannend zijn.
  De achtbaan staat bijvoorbeeld voor de reis door het leven. Obstakels en bochten. Jij besluit uit de attractie te springen. Misschien ben je bang voor een bepaald project en wil je daar niet mee verder gaan.

  Het water staat voor emoties. Je wordt ondergedompeld in je emoties. Dit kan erg confronterend zijn soms. Je zoekt een uitweg in de situatie. Het kleine meisje in jezelf helpt je hiermee.

  Het zou zo kunnen zijn dat je stress ervaart en piekert over een situatie waarin je geen uitweg ziet.

  Ik hoop te lezen of je het kan plaatsen.
  Groetjes Ce.

  naomisteehoudernaomisteehouder
  Deelnemer

  Super bedankt, ik kan me hier wel heel erg in vinden!!

  Thankyou

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">